Seasonal KAISEKI of this month(May)

皐月会席30
33,000円コース

初夏の訪れを感じる前菜からはじまり、アワビのから揚げを蒸し物に、伊勢海老を丸ごと炭火で焼きあげた鬼殻焼きに、松阪牛の霜降り肉をしゃぶしゃぶで、〆には初鰹をお茶漬けに。豪華な食材が満載の目に麗しい会席をご用意しました。


【ホームページ限定特典】
下記からご予約いただくと10%OFF
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■箸 付 Starter
毛蟹 平貝 うるい より独活 土佐酢ジュレ 木の芽
Hairy crab, razor clam, urui, udo and Japanese pepper leaf with vinegar jelly
■前 菜 Appetizer
鰻押しすし 結び生姜 蓬葉
車海老卯の花合え
エシャロット 諸味噌挟み
Eel sushi with pickled ginger with mugwort
Japanese tiger prawn marinated with tofu pulp
Shallot with fermented soybeans
■吸 物 Soup
清まし仕立
笠子吉野葛打 板蕨 じゅん菜 梅素麺 子メロン通し
Clear soup
Scorpion fish, warabi, water shields, thin noodles flavored with ume and small melon
■造 里 Sashimi
本鮪 伊佐木 関鯵なめろう 大葉包み 青利烏賊
海ぶどう 辛味大根 寄せ海苔 花穂 菖型紅心大根 本山葵 土佐醤油
Bluefin tuna, grunt, horse mackerel chopped with miso wrapped with ohba and squid
Sea grapes, grated hot daikon radish, nori seaweeds, ear of shiso flower, daikon radish, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
長芋 水茄子 揚煮
鮑唐揚 万願寺甘唐 絹さや 共あん
Chinese yam and eggplant
Deep-fried abalone, Manganji sweet pepper, snow pea and sauce
■焼 物 Deep-fried Dish
伊勢海老炭火鬼殻焼
ホワイトアスパラ 雲丹そーす かぼす
Spiny lobster
White asparagus, sea urchin sauce and citrus fruit
■箸休め Hashi-yasume
天豆チーズ入り 鈴最中
Broad beans and cheese filled wafer
■揚 物 Deep-fried Dish
蓬胡麻葛流し衣揚げ
たらの芽 花茗荷子 雪塩
Mugwort and kudzu cake
Fatsia sprout, mioga ginger and snow salt
■強 肴 Main Dish
松坂牛霜降り肉しゃぶしゃぶ
ポテト麩 キャベツ 冬子椎茸 木の芽おろし 温ポンズ
Matsusaka marbled beef Shabu-shabu
Dried wheat gluten, chinese cabbage, shiitake mushroom, grated daikon radish with Japanese pepper leaf and ponzu sauce
■食 事 Rice
初鰹茶漬
ぶぶあられ 胡麻たれ 山葵 もみのり 茶漬出汁
Rice in Japanese broth with bonito
Cubic rice cracker, sesami sauce, wasabi, nori seaweeds and broth
■そえ物 Pickled Vegetables
五種盛り
Five kinds of pickle
■水菓子 Dessert
宮崎マンゴー 沖縄パイン さくらんぼ
Miyazaki-mango, Okinawa-pine and cherry
■甘 味 Japanese sweet
ねりきり・お薄
Nerikiri with Matcha

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

ご予約

Seasonal KAISEKI of this month(May)

皐月会席25
27,500円コース

初夏の訪れを感じさせる旬の笠子を吉野葛と清まし仕立てで、春の名残の山菜を天ぷらに、近江牛を厚めのローストでご用意しました。作りの伊勢海老の洗い、〆にはその伊勢海老の頭を出汁にして留椀に。


【ホームページ限定特典】
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■箸 付 Starter
毛蟹・東一大納言クリームチーズ 蓬葉
ピンクペッパー 鈴最中入り
Hairy crab, Azumaichi-Daiginjo-creamcheese with mugwort leaf
Pink pepper filled wafer
■前 菜 Appetizer
眼張生姜巻南蛮漬
平貝昆布〆 岡ひじき 姫竹の子 より独活 土佐酢ジュレ 木の芽
Vinegared ginger and black rockfish
Razor clam, Okahijiki, small bamboo shoot, udo and vinegar jelly with Japanese pepper leaf
■吸 物 Soup
清まし仕立
笠子吉野葛打 板蕨 じゅん菜 梅素麺 子メロン通し
Clear soup
Scorpion fish, warabi, water shields, thin noodles flavored with ume and small melon
■造 里 Sashimi
一、伊勢海老洗い
  海ぶどう ラディッシュ 葉山葵 本山葵 土佐醤油
一、本鮪 伊佐木 青利烏賊
  寄せのり 芽葱 大葉 菖型紅心大根 花穂 卸しポンズ
Spiny lobster
Sea grapes, radish, wasabi leaf, wasabi and Tosa soy sauce

Bluefin tuna, grunt and squid
Nori seaweed, green onion sprout, ohba, daikon radish, ear of shiso flower and grated daikon radish mixed with ponzu sauce
■煮 物 Stewed Dish
長芋 水茄子 揚煮
鮑唐揚 万願寺甘唐 絹さや 共あん
Chinese yam and eggplant
Deep-fried abalone, Manganji sweet pepper, snow pea and sauce
■焼 物 Grilled Dish
初鰹炭火叩き
豆苗 揚げにんにく 胡麻ぽんず
Roasted bonito
Pea sprout, deep-fried garlic and sesami ponzu sauce
■揚 物 Deep-fried Dish
蓬胡麻葛流し衣揚げ
たらの芽 花茗荷子 雪塩
Mugwort and kudzu cake
Fatsia sprout, mioga ginger and snow salt
■強 肴 Main Dish
近江牛霜降り肉ロースト
蓮根 グリーンアスパラ 新じゃがいも 赤黄プチトマト
辛子入り肉たれあん
Roasted Ohmi marbled beef
Lotus root, asparagus, potato and petit tomato
Sauce of Japanese mustard
■食 事 Rice
長蕗しらす炊き込み御飯
Rice cooked with butterbur and whitebait
■そえ物 Pickled Vegetables
五種盛り
Five kinds of pickle
■水菓子 Dessert
ブラッドオレンジ カスタードソース
Blood orange with custard
■甘 味 Japanese sweets
水まんじゅう
Red bean paste inside clear jelly

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

ご予約

Seasonal KAISEKI of this month(May)

90周年記念特別会席
15,000円コース

初夏らしい旬の食材、初鰹、白海老、太刀魚等をちりばめ、メインには飛騨牛のもも肉を青朴葉で香り高く焼き上げました。


お一人様15,000円 ■お料理代、お部屋料、サービス料、消費税■
込みのお値段で大変お得な季節限定のプランです

※水たきを追加するとお一人様18,000円となります

ご予約

旬の逸品

水たきの追加(上記プランに土瓶水たきをセットにできます)

3000円追加 お一人様18,000円となります

★vegetarian menu

ベジタリアン会席  *料金や品数はお連れ様と合わせてご用意いたします
25,300円コース

ベジタリアンのお客様に向けたメニューの一例(25,300円)です。
肉・魚・乳製品は使用しておりません。卵、乳製品の可否などは、ご要望に応じて変更できます。

■箸付 Starter
胡麻葛流し 甘味噌 石榴
Sesami and kudzu cake with sweet miso and pomegranate
■前菜 Appetizer
ズッキーニ オリーブオイル焼
茗荷子芋すし
揚銀杏松葉さし
Grilled zucchini with live oil
Mioga ginger with taro
Deep-fried ginkgo nuts
■吸物 Soup
蕪すり流し 
姫大根 姫人参 コショウ
Turnip soup
Small daikon radish and small carrot with pepper
■造里 Sashimi
アボカド 広島蒟蒻 とまと 彩り生野菜
花穂 ラディッシュ 本山葵 生醤油
Avocado, Hiroshima-konnyaku, tomato and fresh vegetables
Ear of shiso flower, radish, wasabi and soy sauce
■煮物 Stewed Dish
木の葉型南京塩煮 椎茸旨煮
粉ふきじゃが芋 隠元豆
Pumpkin, shiitakemushroom, potato and kidney bean
■焼物 Grilled Dish
海老芋 豆腐 田楽焼
花れんこん甘酢漬 アスパラ塩ゆで
Taro and tofu with sweet miso
Sweet pickled lotus root and stewed asparagus
■箸休め Hashi-yasume
百合根ゆばむし 旨あん 山葵
Lily bulb wrapped with tofu skin, liquid starch and wasabi
■強肴 Main Dish
野菜天ぷら
茄子 南京 さつま芋 舞茸 小玉葱
卸し大根 天つゆ レモン 雪塩
Vegetable tempura
Eggplant, pumpkin, sweet potato, maitake mushroom and pearl onion
Grated daikon radish, dipping sauce for tempura, lemon and snow salt
■留椀 Soup
赤味噌仕立
滑子 巻麩 三つ葉 粉山椒
Red miso soup
Nameko mushroom, dried wheat gluten, wild chervil and powdered Japanese pepper
■御飯 Rice
白ごはん
Rice
■添え物 Pickled vegetables
白菜漬 胡瓜漬 塩らっきょ 生姜昆布 安芸紫
Chinese cabbage, cucumber, shallot, ginger kelp and Akimurasaki
■水菓子 Dessert
パパイヤ キウイ ピオーネ ラズベリー
Papaya, kiwi fruit, pione and raspberry
■甘味 Japanese sweet
薯蕷饅頭
Bean-paste bun
■The course will vary depending on the day’s produce.

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

ご予約

SUKIYAKI

すき焼き会席
27,500円コース

目の前で仲居が仕上げ、お取り分けいたしますので接待のお席でも安心してご利用いただけます。
It is a course which you can enjoy a typical meat dish in Japan ‘Sukiyaki’
Please choose your favorite course, Sukiyaki (cooked sliced-beef in a heavy iron pan, served with raw egg ) ,

■箸付 《Starter》
季節の箸付
Seasonal starter
■前菜 《Appetizer》
季節の前菜
Seasonal Appetizer
■造里 《Sashimi》
季節の造里
Seasonal Sashimi
■焼物 《Grilled Dish》
季節の焼物
Seasonal Grilled Dish
■その他のコース
¥27,500松阪牛 ¥29,700~神戸牛
¥27,500MatsusakaBeef ¥29,700~KobeBeef
■すきやき 《Sukiyaki》
松阪牛使用
MATSUSAKA beef Sukiyaki
■生野菜 《Fresh vegetables》
■食事 《 rice》
白ごはん
rice
■香の物 《Pickled vegetables》
■水菓子 《Dessert》

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

ご予約

SHABU-SHABU

しゃぶしゃぶ会席
25,300円コース

目の前で仲居が仕上げ、お取り分けいたしますので接待のお席でも安心してご利用いただけます。
It is a course which you can enjoy a typical meat dish in Japan ‘Shabu-shabu’.  Shabu-shabu (lightly boiled sliced-beef in traditional hot-pot with boiling broth, served with house made dipping sauce ).

■■箸付 《Starter》
季節の箸付
Seasonal starter
■前菜 《Appetizer》
季節の前菜
Seasonal Appetizer
■造里 《Sashimi》
季節の造里
Seasonal Sashimi
■焼物 《Grilled Dish》
季節の焼物
Seasonal Grilled Dish
■その他のコース
¥25,300松阪牛 ¥27,500~神戸牛
¥25,300MatsusakaBeef ¥27,500~KobeBeef
■しゃぶしゃぶ
松阪牛使用
Matsusaka-Beef SHABU-SHABU
■生野菜 《Fresh vegetables》
■食事 《Noodles or rice》
きしめん
Noodles
■香の物 《Pickled vegetables》
■水菓子 《Dessert》

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

ご予約

Premium Ozashiki-Tempra course

お座敷天ぷら
35,200円コース

個室内にて会席料理のメインに、お客様の目の前で職人が天ぷらを揚げ、出来立てを楽しんでいただけるコースです。旬の魚、お野菜をご用意しております。食材などお気軽にご相談ください。
It is a recommended course to cook tempura using various seasonal ingredients in front of guests.

■箸付 《Starter》
季節の箸付
Seasonal Starter
■前菜 《Appetizer》
季節の前菜
Seasonal Appetizer
■吸物 《Soup》
季節の吸物
Seasonal Soup
■造里 《Sashimi》
季節の造里
Seasonal Sashimi
■天ぷら 《Tempura》
季節のお魚と野菜の天ぷら
Seasonal vegetables and fish tempura
■生野菜 《Fresh vegetables》
■留椀 《Soup》
赤出汁
Red miso soup
■香の物 《Pickled vegetables》
■水菓子 《Dessert》
■The course will vary depending on the day’s produce.

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

ご予約

旬の逸品

マグロの解体ショー

550,000~ (サイズにより異なります

塩釜焼き

33,000円より お人数様に合わせてご相談下さい。

お子様料理(画像は3,300円)

3,300円よりご年齢に合わせてご相談下さい。

お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
Tsukiji Jisaku have variety of selected Japanese Sake from all of Japan on menu so please enjoy it together with our recommended dishes. we also accept orders for special liquor and other supplies depending on your application. Please feel free to contact us.
●ビール(小瓶)1,430円より Beer (small bottle) \1,430~
●日本酒(1合)1,320円より Japanese SAKE (180ml) \1,320~
●日本酒(4合)8,800円より Japanese SAKE (bottle 720ml) \8,800~
●焼酎(1合) 1,650円より Shochu (180ml) \1,650~
●ワイン(750ml)6,600円より Wine (bottle) \6,600~
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。
Limited edition items, rare sake, vintage wine, premium shochu are also available.