平成30年4月の献立

卯月会席 Course menu at April
25,000円コース

春麗らかな季節にぴったりの食材をご用意しました
お造りはこの時期の旬「おこぜ」
丹精こめた職人たちの表現をお愉しみください

■箸 付 Starter
浅利・根三つ葉胡麻酢合え
三色パプリカ酢煎り・糸松魚
Japanese littleneck and wild chevil stem marinated with sesami vinegar
Parched paprika with dried bonito
■前 菜 Appetizer
合鴨西京漬・たらの芽 卯の花合え
細魚小袖すし・れもん
白魚二色煎餅
Duck preserved in white miso, bud of Japanese angelica marinated with bean-curd tofu refuse
Halfbeak sushi with lamon
Icefish cracker
■吸 物 Soup
清まし仕立て
海老黄身揚・板蕨・浜防風
Clear soup
Deep-fried shrimp with yolk, bracken and plant of parsley family
■造 里 Sashimi
オコゼ薄造り
大葉・花穂・紅白とさか・浅月
紅葉卸し・ラディッシュ・ポンズ・酢立
Japanese sculpin
Ohba, ear of shiso flower, seaweeds and green onion
Grated daikon radish colored with red pepper, radish, ponzu sauce and citrus fruit
■煮 物 Stewed Dish
真鯛旨煮・鯛の子花煮
筍土佐煮・新じゃが芋含ませ・はじかみ甘酢漬・菜の花
Sea bream and sea bream roe
Bamboo shoot, potato, sweet pickled ginger and rape blossom
■焼 物 Grilled Dish
伊佐木天然塩焼き 長崎県産ハートとまと
Grunt and tomato
■揚 物 Deep-fried Dish
アイナメホワイトアスパラ巻衣揚
エシャロット三色美人粉揚・雪塩・れもん
Greenling with white asparagus
Shallot, snow salt and lemon
■強 肴 Entree
松阪牛霜降り肉桜葉ローストビーフ
彩り野菜・揚にんにく・ベビーリーフ
バター入り割醤油
Roast beef of Matsusaka marbled beef with cherry blossom leaf
Vegetables, garlic and baby leaf
Soy sauce with butter
■食 事 Noodles
信州産すんき入り 二八蕎麦・薄揚・そば汁・七味
Buckwheat noodles with pickled turnip stem, deep-fried tofu pouch, soup and chili pepper
■添え物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
マンゴー・キウイ・さくらんぼ
Mango, kiwi fruit and cherry
■甘 味 Japanese sweets
自家製大納言あずき・白玉・きなこかけ
Rice-flour dumpling with adzuki paste and soybean flour

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成30年4月の献立

卯月会席 Course menu at April
23,000円コース

年度初めのお集まりの多い時期
つきじ治作で大切な方と
ゆったりとしたお時間はいかがでしょうか
春を告げる華やかな食材の共演です

■箸 付 Starter
関鯵酢〆 たらの芽色煮 辛子酢味噌かけ かもじ葱
Vinegared jack mackerel, bud of Japanese angelica, vinegared miso with mustard and scallion
■前 菜 Appetizer
鱚香草オリーブオイル焼 れもん
真蛸塩煮 雲丹そーす 
天豆芋すし
Grilled sillago with olive oil and lemon
Stewed octopus with sea urchin sauce
Broad beans with taro
■吸 物 Soup
清まし仕立て
眼張菜種包み 絹皮入り 縒り独活 木の芽
Clear soup
Black rockfish with rape blossom, udo and leaf bud of Japanese pepper
■造 里 Sashimi
牡丹海老 本鮪湯霜角造里 墨烏賊バチ造里 伊佐木焼なめろう
鉤蕨 大葉 若布 ラディッシュ 卸し紅芯大根 本山葵 土佐醤油
Botan shrimp, bluefin tuna, squid and grunt
Warabi, ohba, wakame seaweeds, radish, grated daikon radish, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
新潟県岩沢産里芋田舎煮 鰊昆布巻 湯豆腐含ませ
長蕗色煮 はじかみ甘酢漬
Taro, herring rolled with kelp and tofu
Butterbur and sweet pickled ginger
■焼 物 Grilled Dish
鮑肝入りグラタン焼(マッシュルーム・生麩入り)パン粉
焼青唐 長崎県産ハートとまと
Gratin with mushroom, liver of angler and dried wheat gluten
Grilled green chili and tomato
■箸休め Deep-fried Dish
百合根道明寺蒸し 桜葉入り銀あんかけ 土筆
Mochi and lily bulb with liquid starch and spore shoot of field horsetail
■強 肴 Entrée
近江牛霜降り肉 冬子椎茸 新じゃが芋 グリーンアスパラ 串揚げ
雪塩 れもん 割そーす 奥会津金山天然炭酸の水 ライム
Deep-fried OHMI marbled beef, shiitake mushroom, potato and asparagus
Snow salt, lemon, sauce, carbonated water and Lime
■留 椀 Soup
信州味噌仕立 
信州産すんき 薄揚 七味
Shinshu miso soup
Pickled stem of turnip deep-fried tofu pouch and chili pepper
■御 飯 Rice
御飯 真鯛炊き込みごはん 生姜佃煮
Rice cooked with sea bream and ginger
■そえ物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
マンゴー グレープフルーツ(ピンク・黄) ラズベリー キウイ
Mango, grape fruits, raspberry and kiwi fruit
■甘 味 Japanese confectionery
蕨餠 きなこ 黒蜜かけ
Bracken-starch dumpling with soybean flour and molasses

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。