平成30年2月のお献立

月替わり 如月会席
25,000円コース

寒さ厳しい季節に甘み際立つ大根の風呂吹き、昆布〆にして旨味を凝縮したふぐ刺し、神戸牛のローストビーフ仕立てなど、今の時期だけ楽しめる味わいを、存分に。

■箸 付 Starter
柿なます(細魚 京蕪 京人参 胡瓜 揚麩 干し柿 防風)
Vinegar seasoned persimmon with halfbeak, turnip, carrot, cucumber, dried wheat gluten and plant of parsley family
■前 菜 Appetizer
鶏笹身二身焼
巻海老 墨烏賊手毬すし 叩き木の芽入り
花山葵白合え 糸松魚
Grilled chicken breast
Shrimp and squid sushi ball with leaf bud of Japanese pepper
Flower of wasabi marinated with tofu and shredded bonito
■吸 物 Soup
ほうれん草クリーム仕立
小鯛道明寺包み 千鳥山独活 荒びき胡椒
Spinach and cream style soup
Glutinous rice and sea bream, udo and pepper
■造 里  Sashimi
虎河豚焼霜昆布〆
大葉 桜草 下仁田葱焼叩き 白子入りポンズ 天然塩 オリーブオイル
■煮 物 Stewed Dish
熊本県産湯島大根風呂吹き 鹿沼蒟蒻 佐賀県産十穀味噌柚子風味
大根皮信田煮 絹さや 万願寺甘唐
Yushima daikon radish with miso, Kanuma konnyaku, SAGA grain miso flavored yuzu citron
Daikon radish rind, garden pea and MANGANJI sweet pepper
■焼 物 Grilled Dish
魴三五八焼
おも湯かけ こごみ胡麻浸し 杏紫蘇煮
■揚 物 Deep-fried Dish
若さぎ天ぷら たらの芽 文銭丸十
山椒塩 れもん 卸し大根 揚出汁
Tempura(pond smelt, bud of Japanese angelica and sweet potato)
Salt of Japanese pepper, lemon, grated daikon radish and stock
■強 肴 Entree
特撰神戸牛霜ふり肉ローストビーフ
春キャベツ とまと 雪の下人参 ベビーリーフ デミグラスそーす
Roast beef of KOBE marbled beef
Cabbage, tomato, carrot, baby leaf and demi-glace sauce
■食 事 Noodles
二八蕎麦
合鴨 焼分葱 海苔 鳴戸 そば 七味
Buckwheat noodles
Duck, green onion, nori seaweeds, loaf of fish paste with a whirpool pattern,
soup and mixture of red pepper and six other spices
■添え物 Pickled vegetables
五種盛り
Five kinds of pickle
■甘味 Japanese sweets
お汁粉 桑名もち小麦入り
Sweet red-bean soup with a piece of wheat gluten

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成30年2月のお献立

月替わり 如月会席
23,000円コース

この時期の木の芽は大変薫り高く、口いっぱいに春を感じる隠れた食材
伊勢海老・甘鯛・松阪牛など大変見栄えよいコースに仕上げました
大切なひとときに この時期こそ愉しめる会席を

■箸 付 Starter
鳥貝 花山葵 雲丹合え 糸松魚
Egg cockle and flower of wasabi marinated with sea urchin with shredded bonito
■前 菜 Appetizer
アイナメ木の芽焼 
筍・海老挟み小麦揚 広島蒟蒻 野びる
Grilled greenling
Deep-fried bamboo shoot and shrimp with breadcrumbs
Hiroshima konnyaku and wild rocambole
■吸 物 Soup
吉野葛仕立
蛤紅白美人粉揚 山伏茸 焼粟麩 水引軸三つ葉 鉤蕨
Yoshino kuzdu style soup
Deep-fried clam coated with rice powder, yamabushitake mushroom,
dried wheat gluten, wild chervil stem and bracken
■造 里  Sashimi
伊勢海老 本鮪 細魚 墨烏賊
茗荷竹 大葉 桜草 加茂川海苔 ラディッシュ 胡瓜山葵台
Spiny lobster, bluefin tuna and halfbeak and squid
Mioga ginger, ohba, sakurasou, seaweeds, radish, cucumber basket for wasabi,
■煮 物 Stewed Dish
長野県白ほたる豆腐店 黒胡麻・鹿尾菜がんも含ませ
共あんかけ 針絹さや 辛子
Deep-fried tofu burger of edible brown seaweeds and black pepper
Liquid starch and shredded garden pea with mustard
■焼 物 Grilled Dish
甘鯛松笠焼き
こごみ衣揚 味塩 杏紫蘇煮 酢立
Sea bream
Deep-fried edible wild plant, salt, apricot and citrus fruit
■箸休め Plate-refresher
柚子釜伝法焼
河豚焼白子 身 うるい 梅肉
Yuzu citron pot
Blowfish milt, blowfish, urui and ume
■強 肴 Entrée
特撰松阪牛霜ふり肉酒粕漬焼
白菜 長葱 春菊 万願寺甘唐 割ポンズあん
Grilled MATSUSAKA marbled beef after preserved in sake lees
Chinese cabbage, scallion, crown daisy, MANGANJI sweet pepper and ponzu and stock sauce
■御 飯 Rice
松葉蟹雑炊 焼餅 蟹みそ 芹
Rice porridge cooked with mochi, crab butter and water dropwort
■そえ物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
文旦 甘王苺
Buntan orange and Amaou strawberry
■甘味 Japanese sweets
お汁粉 桑名もち小麦入り
Sweet red-bean soup with a piece of wheat gluten

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。