2019.4月のお献立

卯月 弐萬伍仟円会席
25,000円コース

桜も満開の春真っ盛り。旬の蛤は道明寺包みで、筍は土佐煮にしてこの時期ならではの鯛の子を合わせました。関アジ、アワビ、神戸牛と特選素材もふんだんに贅沢にお楽しみいただけます。

■箸 付 Starter
湯かけ鯨 天豆 雲丹よごし 土筆 針山葵
Whale and broad beans marinated with sea urchin, field horsetail and shredded wasabi
■前 菜 Appetizer
春小鯛西京焼
車海老塩ゆで卯の花合え
たらの芽生ハム巻
Grilled small sea bream with Saikyo-miso
Boiled shrimp marinated with bean curd refuse
Fatsia rilled with raw ham
■吸 物 Soup
清まし仕立
蛤 桜道明寺包み 千鳥独活 蕨
Clear soup
Glutinous rice cake with clam, udo and bracken
■造 里 Sashimi
伊勢海老 本鮪 目張 墨烏賊田舎味噌なめろう
アボカド 大葉 花穂 プチマリン 本山葵 土佐醤油
Spiny lobster, bouefin tuna, rockfish and squid namero with miso
Avocado, ohba, ear of shiso flower, seaweed noodles, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
筍土佐煮 新じゃが芋旨煮 鯛の子花煮
長蕗色煮 万願寺甘唐辛子 木の芽
Bamboo shoot, potato and cod roe
Butterbur, Manganji-sweet pepper and leaf of Japanese pepper
■焼 物 Grilled Dish
関鯵一干し
瓢型出汁巻玉子 三色花見団子麩 安倍川 かぼす
Horse mackerel
Egg omelet, dried wheat gluten with soy bean flour and citrus fruit
■酢の物 Vinegared Dish
鮑酒煎り 縒り人参 三重県産ひろめ
群馬県産ミニトマト 線長芋 胡麻酢
Abalone, carrot and seaweeds
Mini-tomato, Chinese yam and sesami vinegar
■強 肴 Main Dish
特撰神戸牛霜ふり肉桜ロースト
春キャベツ ラディッシュ 黄韮 のびる 筍 ベビーリーフ フレンチドレッシング 塩ポンズ
Roasted KOBE marbled beef flavored cherry blossoms
Cabbage, radish, yellow garlic chive, edible wild plant, bamboo shoot, French dressing and salt ponzu sauce
■御 飯・留 椀  Rice with soup
島根県産大穴子天丼 菜の花
赤味噌仕立(ジャンボ滑子 湯葉 三つ葉)
Bowl of rice topped with conger eel tempura and rape blossoms
Red miso soup ( nameko mushroom tofu skin and wild chervil )
■または or
■食 事 Noodles
大穴子二八蕎麦 小口葱 のり 山葵 そば汁 京都赤山椒
Buckwheat noodles with conger eel, green onion, nori seaweeds, wasabi, soup and red Japanese pepper
■そえ物 Side Dish
四種盛り
Four kinds of pickle
■水菓子 Dessert
宮崎マンゴー 山形章姫いちごシャーベット ヨーグルトかけ セルフィーユ
MIYAZAKI-mango, AKIHIME strawberry sherbet, yogrut and cervil
■甘 味 Japanese sweet
笹団子
Dumpling wrapped with bamboo leaf

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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2019.4月のお献立

卯月 弐萬参仟円会席
23,000円コース

旬の関鯵や菜の花で春を感じて会席がはじまります。吸物にはホワイトアスパラを使いいつもとは違った風味や、盛り付けも愛らしい桜鯛の手毬ずしなどコースの流れをお楽しみくださいませ。

■箸 付 Starter
関鯵卯の花合え 酢煎り三色パプリカ 菜の花
Horse mackerel marinated with bean curd refuse , vinegared paprika and rape blossom
■前 菜 Appetizer
舌平目クリームチーズ巻湯葉揚
真蛸桜煮 れもん
浅蜊 うるい胡麻酢漬
Deep-fried Sole and cream-cheese with tofu skin
Stewed octopus flavored with cherry blossom and lemon
Asari clam and sesami-vinegared urui
■吸 物 Soup
ホワイトアスパラ仕立
あいなめ黄身揚 長蕗 ピンクペッパー 木の芽
White asparagus soup
Deep-fried greenling with yolk, butterbur, pink-pepper and Japanese pepper leaf
■造 里 Sashimi
本鮪 平貝昆布〆 ほうぼう
大葉 花穂 プチマリン より人参 本山葵 土佐醤油
Bluefin tuna, razor clam and gurnard
Served with ohba, ear of shiso flower, seaweed noodles, carrot, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
長芋揚煮 島根県産大穴子豆腐旨煮
共あん はじかみ 絹さや
Chinese yam, conger eel and tofu
Pickled ginger stem, snow pea and sause
■焼 物 Grilled Dish
目張一干し酒焼
山独活酢味噌かけ 山桃ワイン漬 染おろし
Rockfish
Udo with vinegared miso, bayberry and grated daikon radish mixed with soy sauce
■おしのぎ Sushi-ball
桜鯛手毬すし ぼんぼり
富山白海老のり包み 花びら生姜 雲丹そーす 醤油あん
Sea bream sushi ball with scrambled egg
White shrimp wrapped with nori seaweeds, ginger, sea urchin sauce and liquid starch
■強 肴 Main Dish
松阪牛霜ふり肉網焼
春キャベツ ラディッシュ 天豆 筍 群馬ミニトマト ベビーリーフ 塩ポンズ
Grilled MATSUSAKA marbled beef
Cabbage, radish, broad beans, bamboo shoot, mini-tomato and salt ponzu sauce
■食 事 Noodles
出雲桜うどん
しらす三つ葉掻揚 小口葱 うどん出汁 七味
IZUMO wheat noodles
Whitebait and wild chervil tempura, green onion, soup and red pepper mixture with six other spices
■そえ物 Pickled Vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
パパイヤ キウイ 山形章姫いちごシャーベット ヨーグルト セルフィーユ
Papaya, kiwi fruit, Akihime-strawberry sherbet, yogurt and chervil
■甘 味 Japanese sweet
杏仁豆腐 クコの実 大納言あずきかけ
Almond jelly, wolfberry and sweet adzuki paste

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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ベジタリアンコース vegetarian menu

ベジタリアン会席 vegetarian menu
20,000円コース

ベジタリアンのお客様に向けた限定メニューの一例です。
肉・魚・乳製品は使用しておりません。
卵、乳製品の可否など(オクトベジタリアン、ビーガンなどの区別)ご要望に応じて変更できます。
また、献立内容、お値段や品数はお連れ様と合わせてご利用いただきます。
This is an example of a limited menu for vegetarian customers.
For all dishes, meat, fish, dairy products are not used.
The menu is an example.
You can change the menu according to your request (eg distinction of pure vegetarian, vegan etc) such as eggs and dairy products can be used.
The course fee will vary depending on the season and the ordering details of the guest.

■箸付 Starter
胡麻葛流し 甘味噌 石榴
Sesami and kudzu cake with sweet miso and pomegranate
■前菜 Appetizer
ズッキーニ オリーブオイル焼
茗荷子芋すし
揚銀杏松葉さし
Grilled zucchini with live oil
Mioga ginger with taro
Deep-fried ginkgo nuts
■吸物 Soup
蕪すり流し 
姫大根 姫人参 コショウ
Turnip soup
Small daikon radish and small carrot with pepper
■造里 Sashimi
アボカド 広島蒟蒻 とまと 彩り生野菜
花穂 ラディッシュ 本山葵 生醤油
Avocado, Hiroshima-konnyaku, tomato and fresh vegetables
Ear of shiso flower, radish, wasabi and soy sauce
■煮物 Stewed Dish
木の葉型南京塩煮 椎茸旨煮
粉ふきじゃが芋 隠元豆
Pumpkin, shiitakemushroom, potato and kidney bean
■焼物 Grilled Dish
海老芋 豆腐 田楽焼
花れんこん甘酢漬 アスパラ塩ゆで
Taro and tofu with sweet miso
Sweet pickled lotus root and stewed asparagus
■箸休め Hashi-yasume
百合根ゆばむし 旨あん 山葵
Lily bulb wrapped with tofu skin, liquid starch and wasabi
■強肴 Main Dish
野菜天ぷら
茄子 南京 さつま芋 舞茸 小玉葱
卸し大根 天つゆ レモン 雪塩
Vegetable tempura
Eggplant, pumpkin, sweet potato, maitake mushroom and pearl onion
Grated daikon radish, dipping sauce for tempura, lemon and snow salt
■留椀 Soup
赤味噌仕立
滑子 巻麩 三つ葉 粉山椒
Red miso soup
Nameko mushroom, dried wheat gluten, wild chervil and powdered Japanese pepper
■御飯 Rice
白ごはん
Rice
■添え物 Pickled vegetables
白菜漬 胡瓜漬 塩らっきょ 生姜昆布 安芸紫
Chinese cabbage, cucumber, shallot, ginger kelp and Akimurasaki
■水菓子 Dessert
パパイヤ キウイ ピオーネ ラズベリー
Papaya, kiwi fruit, pione and raspberry
■甘味 Japanese sweet
薯蕷饅頭
Bean-paste bun

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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しゃぶしゃぶ/すきやき Shabu-shabu/Sukiyaki

しゃぶしゃぶ/すきやき Shabu-shabu/Sukiyaki
23,000円コース

■箸付 《Starter》
季節の箸付
Seasonal starter
■前菜 《Appetizer》
季節の前菜
Seasonal Appetizer
■造里 《Sashimi》
季節の造里
Seasonal Sashimi
■焼物 《Grilled Dish》
季節の焼物
Seasonal Grilled Dish
■しゃぶしゃぶ/すきやき 《Shabu-syabu or Sukiyaki》
松阪牛使用
MATSUSAKA beef Shabu-shabu or Sukiyaki
■生野菜 《Fresh vegetables》
■食事 《Noodles or rice》
きしめん(しゃぶしゃぶ) もしくは 白ごはん(すきやき)
Noodles or rice
■香の物 《Pickled vegetables》
■水菓子 《Dessert》

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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お座敷天ぷら Tempura

お座敷天ぷら
30,000円コース

■箸付 《Starter》
季節の箸付
Seasonal Starter
■前菜 《Appetizer》
季節の前菜
Seasonal Appetizer
■吸物 《Soup》
季節の吸物
Seasonal Soup
■造里 《Sashimi》
季節の造里
Seasonal Sashimi
■天ぷら 《Tempura》
季節のお魚と野菜の天ぷら
Seasonal vegetables and fish tempura
■生野菜 《Fresh vegetables》
■留椀 《Soup》
赤出汁
Red miso soup
■香の物 《Pickled vegetables》
■水菓子 《Dessert》

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。