2019.3月の献立

弥生二万五千円会席
25,000円コース

桜のつぼみも膨らむ季節、緑の山菜に真っ赤な伊勢海老、桜色の鯛と色鮮やかな春らしい会席コースをお楽しみください。

■箸 付 Starter
新潟県村上市産 飯ずし アラレ唐墨味噌漬 錨防風
Ferment fish, dried mullet roe and littoralis
■前 菜 Appetizer
和牛ベーコン フォアグラ西京漬
真蛸・大豆旨煮
アスパラ菜浸し
白魚黄身焼 梅紫蘇焼
Japanese beef bacon and foie gras pickled in sweet Kyoto-style miso
Stewed octopus and soy bean
Boiled ASUPARA-NA
Grilled icefish with yolk and grilled icefish with Japanese plum and shiso
■吸 物 Soup
吉野葛仕立
あいなめ葛打 筍紅白美人粉揚 千鳥独活 菜の花 桜花
Yoshino kudzu soup
Greenling, deep-fried bamboo shoot coated with rice powder, udo, rape blossom and cherry blossom
■造 里 Sashimi
本鮪 目張 細魚 墨烏賊
うるい 大葉 花穂 花びら百合根 胡瓜わさび台 雪ノ下人参卸し 本山葵 土佐醤油
Bluefin tuna, rockfish, halfbeak and squid
Edible wild plants, obha, ear of shiso flowe, lily bulb, cucumber basket for wasabi, grated YUKINO-SHITA carrot, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
京蕪帆立貝クリーム煮
塩蔵わらび信田煮 桜麩含ませ ちらし豌豆 ピンクペッパー
Stewed turnip and scallop with cream
Stewed bracken, dried wheat gluten, green bean and pink pepper
■焼 物 Grilled Dish
魴漬焼
新潟村上産山菜漬 シルクスイート茶巾包み けしの実
Grilled Harvestfish
Pickled edible wild plants,SILK-SWEET sweet potato cake and poppy seeds
■揚 物 Deep-fried Dish
特撰松阪牛霜ふり肉小麦揚
栃木県産自然薯 じゃばら果汁
ワイン樽仕込み天然熟成味噌『ふたたび』使用甘みそ
Deep-fried MATSUSAKA marbled beef
Wild yam, JABARA citrus juice and sweet miso
■強 肴 Main Dish
伊勢海老具足煮 筍 冬子椎茸 長蕗色煮 木の芽
Stewed spiny lobster, bamboo shoot, shiitake mushroom, butterbur and leaf of Japanese pepper
■食 事 Rice porridge
桜鯛胡麻たれ茶漬
ぶぶあられ 三つ葉 山葵 もみのり 出汁茶
Boiled rice and sea bream flavored with sesami in stock
Cubic Japanese rice crackers , wild chervil, wasabi, nori seaweeds and tea stock
■そえ物 Side Dish
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
マンゴー キウイ 甘王
Mango, kiwi fruit and AMAOU strawberry
■甘 味 Japanese sweet
桜アイス 大納言あずき ミント
Ice-cream flavored with cherry blossoms, sweet adzuki paste and mint

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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2019.3月の献立

弥生さくら会席
23,000円コース

3月16日から館内を桜の花で彩る「さくら祭り」を開催します。
桜の季節、春の芽吹きを感じる華やかな会席をご用意しました。

■箸 付 Starter
新潟村上産アスパラ菜 雪ノ下人参 和くるみ 胡麻酢合え
ASPARA-NA, carrot and walnut marinated with sesami vinegar
■前 菜 Appetizer
合鴨赤ワイン煮 のびる
巻海老細魚胡瓜手綱芋すし
蛍烏賊木の芽味噌焼
Stewed duck in red wine and edible wild plants
Shrimp, halfbeak, cucumber and taro
Grilled firefly squid with miso
■吸 物 Soup
吉野葛仕立
蛤入り桜半平 筍 千鳥独活 ワラビ
Yoshino kudzu soup
Boiled flat fish cake with clam, bamboo shoot, udo and bracken
■造 里 Sashimi
牡丹海老 本鮪 関鯵
うるい 大葉 花穂 花びら百合根 胡瓜わさび台 プチマリン 本山葵 土佐醤油
Edible wild plant, ohba, ear of shiso flower, lily bulb, cucumber basket for wasabi, seaweed's noodles, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
桜型長芋含ませ アイナメ黄身煮 巻湯葉揚煮 万願寺甘唐 長蕗色煮
Chinese yam and greenling coated with yolk
Deep-fried yuba, MANGANJI sweet pepper and butterbur
■焼 物 Grilled Dish
目張天然塩焼
桜餅麩 子持高菜梅かつお合え 染め卸し
RockfishDried wheat gluten, leaf mustard marinated with Japanese plum and dried bonito and grated daikon radish flavored with soy sauce
■揚 物 Deep-fried Dish
鱚黄韮あられ揚 天豆雲丹衣揚 雪塩 れもん
Sillago coated with yellow garlic chive and cubic rice cracker, broad bean coated with sea urchin, snow salt and lemon
■強 肴 Main Dish
特撰松阪牛霜ふり肉ローストビーフ
春キャベツ 紅芯大根 こごみ スナップえんどう 菜の花 とまと
オリーブオイル ワイン樽仕込み天然熟成味噌『ふたたび』甘みそ
Roast beef of MATSUSAKA marbled beef
Cabbage, daikon radish, edible wild plant, snap pea, rape blossom, tomato, olive oil and sweet miso
■食 事 Noodles
温 信州すんき入り 戸隠蕎麦
もみのり 山葵 そば汁 七味
TOGAKUSHI-buckwheat noodles with pickled vegetables
Nori seaweeds, wasabi, stock and red pepper mixture with six other spices
■そえ物 Pickled Vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
せとかオレンジ キウイ ラズベリー ヨーグルト添え
SETOKA-orange, kiwi fruit, raspberry and yogrut
■甘 味 Japanese sweet
笹団子
Rice cake wrapped with bamboo leave

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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2019.3月の献立

春会席《期間限定パッケージプラン》
25,000円コース

【春の味覚 3/1~3/31限定プラン】
桜鯛・鮑・春野菜しゃぶしゃぶ, 彩り八寸など×飲み放題2h付<春会席>全8品
※お席はレストランスタイル席にてカジュアルにお過ごし下さい。
※個室をご希望の際は別途お部屋代を頂戴致します。
※ご宴席は2時間制でございますのでご了承下さいませ。
※ご料金はコース料理・フリードリンク2h・サービス料(20%)・税込でございます。

■箸 付
飯蛸桜煮 のびる塩ゆで 柚子胡椒入り豆乳マヨそーす
桜胡麻葛流しうす衣揚 天豆色煮
■吸 物
蛤のお吸物
筍 千鳥独活 鉤蕨 木の芽
■造 里
目張 本鮪 墨烏賊
水菜 大葉 サンブリテリア プチマリン 胡瓜わさび台本 山葵 土佐醤油
■蓋 物
茶碗むし(鱈場蟹 雲丹 銀杏 百合根 三つ葉)銀あん
■八 寸
あいなめ若狭焼 菜の花辛子漬
合鴨赤ワイン煮 車海老塩ゆで
白魚黄身焼 西条柿白合え
自然薯揚煮 たらの芽雪洞合え サーモン手毬すし イクラ
■強 肴
桜鯛 鮑 しゃぶしゃぶ
春野菜(春キャベツ 黄韮 うるい ゆば 桜麩 アスパラ)
胡麻ポンズたれ 浅月 紅葉卸し
■食 事
雑炊 又は 桜うどん
■そえ物
三種盛り
■水菓子
苺シャーベット 大納言あずき
みはやゼリーよせ セルフィーユ
■お 薄

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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ベジタリアンコース vegetarian menu

ベジタリアン会席 vegetarian menu
20,000円コース

ベジタリアンのお客様に向けた限定メニューの一例です。
肉・魚・乳製品は使用しておりません。
卵、乳製品の可否など(オクトベジタリアン、ビーガンなどの区別)ご要望に応じて変更できます。
また、献立内容、お値段や品数はお連れ様と合わせてご利用いただきます。
This is an example of a limited menu for vegetarian customers.
For all dishes, meat, fish, dairy products are not used.
The menu is an example.
You can change the menu according to your request (eg distinction of pure vegetarian, vegan etc) such as eggs and dairy products can be used.
The course fee will vary depending on the season and the ordering details of the guest.

■箸付 Starter
胡麻葛流し 甘味噌 石榴
Sesami and kudzu cake with sweet miso and pomegranate
■前菜 Appetizer
ズッキーニ オリーブオイル焼
茗荷子芋すし
揚銀杏松葉さし
Grilled zucchini with live oil
Mioga ginger with taro
Deep-fried ginkgo nuts
■吸物 Soup
蕪すり流し 
姫大根 姫人参 コショウ
Turnip soup
Small daikon radish and small carrot with pepper
■造里 Sashimi
アボカド 広島蒟蒻 とまと 彩り生野菜
花穂 ラディッシュ 本山葵 生醤油
Avocado, Hiroshima-konnyaku, tomato and fresh vegetables
Ear of shiso flower, radish, wasabi and soy sauce
■煮物 Stewed Dish
木の葉型南京塩煮 椎茸旨煮
粉ふきじゃが芋 隠元豆
Pumpkin, shiitakemushroom, potato and kidney bean
■焼物 Grilled Dish
海老芋 豆腐 田楽焼
花れんこん甘酢漬 アスパラ塩ゆで
Taro and tofu with sweet miso
Sweet pickled lotus root and stewed asparagus
■箸休め Hashi-yasume
百合根ゆばむし 旨あん 山葵
Lily bulb wrapped with tofu skin, liquid starch and wasabi
■強肴 Main Dish
野菜天ぷら
茄子 南京 さつま芋 舞茸 小玉葱
卸し大根 天つゆ レモン 雪塩
Vegetable tempura
Eggplant, pumpkin, sweet potato, maitake mushroom and pearl onion
Grated daikon radish, dipping sauce for tempura, lemon and snow salt
■留椀 Soup
赤味噌仕立
滑子 巻麩 三つ葉 粉山椒
Red miso soup
Nameko mushroom, dried wheat gluten, wild chervil and powdered Japanese pepper
■御飯 Rice
白ごはん
Rice
■添え物 Pickled vegetables
白菜漬 胡瓜漬 塩らっきょ 生姜昆布 安芸紫
Chinese cabbage, cucumber, shallot, ginger kelp and Akimurasaki
■水菓子 Dessert
パパイヤ キウイ ピオーネ ラズベリー
Papaya, kiwi fruit, pione and raspberry
■甘味 Japanese sweet
薯蕷饅頭
Bean-paste bun

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。