平成31年2月の献立

如月二万五千円会席
25,000円コース

冬の季節においしい食材をふんだんに、メインには松坂牛をお客様の前で焼いて仕上げ、おろしを合わせてさっぱりとお召し上がりいただきます。

■箸 付 Starter
蛤 花山葵 雲丹よごし 赤蕪甘酢漬 糸かつお
Clam and flower of wasabi marinated with sea urchin, sweet pickled red turnip and dried bonito
■前 菜 Appetizer
真鯛菜の花巻 黄身酢
飯蛸とまと煮込み れもん
蕗の唐当座煮
Rape blossoms rolled with sea bream with yolk vinegar
Stewed octopus with tomato with lemon
Stewed flower of butterbur
■吸 物 Soup
吉野葛仕立
胡麻葛流し 筏白魚黄身磯辺焼 筍 三色色紙麩
Yoshino kudzu soup
Sesami kudzu cake, drilled icefish with yolk and nori seaweeds, bamboo shoot and dried wheat gluten
■造 里 Sashimi
河豚薄造里(皮 身皮 浅月 紅葉卸し 酢立)ポンズ
本鮪にぎりすし 花穂 生醤油
Blowfish and ponzu sauce
Bluefin tuna sushi and soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
栃木県産自然薯揚煮 奥美濃古地鶏治部煮
梅型京人参梅煮 椎茸旨煮 しろ菜煎り煮
Wild yam and chicken
Stewed carrot with Japanese plum, shiitake mushroom and Chinese cabbage
■焼 物 Grilled Dish
甘鯛漬焼
熊本湯島大根風呂吹 柚子味噌 春キャベツ茗荷子梅かつお合え
Sea bream
Stewed daikon radish with yuzu citron miso and cabbage and mioga ginger marinated with Japanese plum and dried bonito
■箸休め Hashi-yasume
河豚白子 皮 こきび餅 芹 銀あんかけ
Blowfish, Kokibi rice dumpling, water dropwort and liquid starch
■強 肴 Main Dish
特撰松阪牛氏もふり肉焼しゃぶしゃぶ
黄韮 アスパラ 蓮根
卸し大根 かぼす胡椒入り醤油たれ
Grilled MATSUSAKA marbled beef
Yellow garlic chive, asparagus and lotus root
Grated daikon radish and sauce of paste made from citrus and chili peppers
■食 事 Noodles
戸隠蕎麦
小柱うるい・三つ葉掻揚 海苔 山葵 そば汁 七味
Buckwheat noodles
Tempura of trabecular, urui and wild chervil mixture, nori seaweeds, wasabi, stock and red pepper mixed with other six spices
■そえ物 Side Dish
五種盛り
Five kinds of pickle
■水菓子 Dessert
栃木県産にっこり梨 あまおう
NIKKORI Japanese pear and AMAOU strawberry
■甘 味 Japanese sweet
薯蕷饅頭
Bun with a bean-jam filling

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成31年2月の献立

如月二万三千円会席
23,000円コース

待ち遠しい春の訪れを、一足先に「蕗の薹」「タラの芽」など山菜を天ぷらで楽しんでくださいませ。

■箸 付 Starter
牡丹海老 昆布〆 槍烏賊 鞍掛
雲丹そーす 菜の花 花びら百合根 キャビア
Botan shrimp with squid
Sea urchin sauce, rape blossomes, lily bulb and caviar
■前 菜 Appetizer
真鯛 熊本県産豆酪 湯島大根のせ 紅白美人粉
細魚・山独活木の芽焼 れもん
天豆煎り唐墨合え
Sea bream, daikon radish, tofu preserved in miso and rice powder
Grilled halfbeak and udo with lemon
Broad bean marinated with dried mullet roe
■吸 物 Soup
吉野葛仕立
奥美濃古地鶏 飛騨ジャンボ滑子 梅麩 伊吹もやし 白木海月 へぎ柚子
Yoshino kudzu soup
OKUMINO-KOJIDORI chicken, HIDA JAMBO nameko mushroom, dried wheat gluten, IBUKI bean sprouts, white wood ear and yuzu citrus
■造 里 Sashimi
ほうぼう 本鮪 関鯵 赤貝
浜防風 大葉 卸し紅芯大根 花穂 胡瓜わさび台 本山葵 土佐醤油
Gurnard, bluefin tuna, horse mackerel and ark shell
Ohba, grated daikon radish, ear of shiso flower, cucumber basket for wasabi, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
京蕪筍含ませ 
白魚長葱玉子とじ 万願寺甘唐 蕪葉信田煮 ひだ山椒
Turnip and bamboo shoot
Icefish and scallion omelet, MANGANJI sweet pepper, turnip leaf and HIDA Japanese pepper
■焼 物 Grilled Dish
子持鰈煮焼 慈姑香梅煮 グリーンアスパラ塩ゆで
Flounder, arrowhead marinated with Japanese plum and asparagus
■揚 物 Deep-fried Dish
春野菜・山菜天ぷら(のびる こごみ 蕗のとう たらの芽 鳴戸金時芋)
卸し大根 揚出汁 雪塩 木の芽みそ
Tempura of spring vegetables and edible wild plants
(Nobiru, kogomi, flower of butterbur, fatsia sprout and sweet potato)
Grated daikon radish, stock, snow salt and miso
■強 肴 Main Dish
近江牛霜ふり肉ステーキ
フォアグラオリーブオイル焼 文旦 ぺティとまと ブロッコリー
ベビーリーフ ピンクペッパー 岩塩 割ポンズあん
OHMI marbled beef steak
Foie gras, buntan citrus, petit tomato, broccoli, pink pepper, rock salt and ponzu sauce
■留 椀 Soup
信州味噌仕立 すんき 湯葉
Shinshu miso soup (pickled vegetables and tofu skin)
■食 事 Rice
浅蜊 蕗 筍 炊込み
Rice cooked with Japanese littleneck, butterbur and bamboo shoot
■そえ物 Pickled Vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
栃木県産にっこり梨 あまおう
NIKKORI Japanese oear and AMAOU strawberry
■甘 味 Japanese sweet
薯蕷饅頭
A bun with a bean -jam filling

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成31年2月の献立

飛騨牛特別会席
20,000円コース

■箸 付
蛤 花山葵 雲丹よごし 赤蕪甘酢漬 糸かつお
■前 菜
真鯛菜の花巻 黄身酢
飯蛸とまと煮込み れもん
蕗の唐当座煮
■吸 物
吉野葛仕立
奥美濃古地鶏 飛騨ジャンボ滑子 梅麩 伊吹もやし 白木海月 へぎ柚子
■造 里
本鮪 墨烏賊花造里 細魚木の葉造里
水菜 大葉 卸し紅芯大根 花穂 胡瓜わさび台 本山葵 土佐醤油
■煮 物
京蕪筍含ませ
白魚長葱玉子とじ 万願寺甘唐 蕪葉信田煮 ひだ山椒
■焼 物
アイナメ山独活若狭焼 慈姑香梅煮 グリーンアスパラ塩ゆで
■強 肴
飛騨牛霜ふり肉宝楽焼
冬子椎茸 小玉葱 小松菜 じゃが芋 蓮根
岩塩 胡椒 醤油たれ からし
■食 事
温 二八蕎麦(小柱 うるい 三つ葉掻揚)
海苔 山葵 そば汁 七味
■そえ物
五種盛り
■水菓子
せとかオレンジ あまおう
■甘 味
薯蕷饅頭

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成31年1月のお献立

睦月会席
25,000円コース

新年らしい御めでたい彩ではじまり、伊勢海老や旬のほうぼうをお造りで、脂ののったキンキや河豚などの高級食材をふんだん、芯から温まる蟹雑炊で〆る艶やかな会席を。

■箸 付 Starter
甘湯葉 車海老湯霜 蒸し雲丹 豌豆色煮 醤油あん かぼす胡椒
Tofu skin, shrimp, sea urchin and green pea with sauce and citrus pepper
■前 菜 Appetizer
チコリ 公魚霙煮 木の芽
鱚香梅小袖すし(白板昆布 胡麻 紫蘇)
鶏笹身二身焼
Stewed pond smelt with grated daikon radish with chicory
Sillaginoid sushi with Japanese plum( kelp, sesami and shiso)
Grilled chicken breast and fish cake
■吸 物 Soup
雲子摺り流し
髭鱈葛叩き 大葉百合根黄身揚 手毬麩 芹 羽子板型赤蕪
Soft roe soup
Codfish, dried wheat gluten, dropwort and red turnip
■造 里 Sashimi
伊勢海老 本鮪 ほうぼう みる貝
大葉 網代大根・人参 花穂 菜の花 紅白とさか海藻 ラディッシュ
胡瓜山葵台 本山葵 土佐醤油
Spiny lobster, bluefin tuna, gurnard and mirugai clam
Ohba, daikon and carrot, ear of shiso flower, rape blossom, seaweeds, radish, cucumber basket for wasabi, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
海老芋塩煮唐揚
筍土佐煮 花パプリカ 干し椎茸旨煮 長蕗色煮
Deep-fried ebiimo taro
Bamboo shoot, paprika, shiitake mushroom and butterbur
■焼 物 Grilled Dish
キンキ酒焼 共出汁 花れもん
キャベツ蓮根梅かつお合え 牛蒡辛煮
Idiot fish with lemon
Chinese cabbage and lotus root marinated with Japanese plumand dried bonito and burdock root
■揚 物 Deep-fried Dish
河豚立田揚 小玉葱 はじかみ 割ポンズあん
Deep-fried blowfish, pearl onion, ginger stem and ponzu sauce
■強 肴 Main Dish
特撰松阪牛霜ふり肉軟らか煮
湯島大根風呂吹 鹿沼蒟蒻 柚子味噌ぞえ とまと
三重県産ハーブティー
Stewed MATSUSAKA marbled beef
YUSHIMA daikon radish, KANUMA konnyaku, yuzu miso and tomato
Herb tea
■食 事 Rice
鳥取県産松葉蟹雑炊 焼餅入り 玉子 三つ葉
Rice porridge with MATSUBA crab, rice cake, egg and wild chervil
■そえ物 Side Dish
五種盛り
Five kinds of pickle
■水菓子 Dessert
美娘オレンジ あまおう
MIKO orange and AMAOU strawberry
■甘 味 Japanese sweet
薯蕷饅頭
Bun with a bean-jam filling

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成31年1月のお献立

睦月会席
23,000円コース

河豚の薄造り、近江牛のステーキなど豪華に彩る献立で新年を祝ってみてはいかがでしょうか

■箸 付 Starter
白魚 揚ひたし
若布 赤蕪 雲丹酢かけ かもじ葱
Deep-fried and soaked Icefish with stock
Wakame seaweeds and red turnip with sea urchin vinegar and scallion
■前 菜 Appetizer
海老たけのこ挟みオリーブオイル焼
平貝昆布〆黄身酢
千社唐おも湯漬
Grilled shrimp and bamboo shoot with olive oil
Razor clam with egg yolk vinegar
Stem of lettuce
■吸 物 Soup
聖護院かぶ仕立
寒鰤一塩 絹豆腐 梅麩 京人参 芹 柚子
SHOGOIN turnip soup
Yellowtail, tofu, dried wheat gluten, carrot, dropwort and yuzu citron
■造 里 Sashimi
河豚薄造里
大葉 芽葱 細葱 紅葉卸し 自然薯 橙 天然塩 ポンズ
Blowfish
Ohba, green onion, grated daikon radish flavored with red pepper, Chinese yam, daidai citrus, salt and ponzu sauce
■煮 物 Stewed Dish
加賀蓮根 蓮蒸し
穴子 鱈場蟹 餅銀杏 百合根 白木海月 三つ葉入り銀あん
KAGA lotus root cake
Conger eel, king crab, ginkgo nut, lily bulb, wood ear and wild chervil sauce
■焼 物 Grilled Dish
金目鯛煮焼
金柑蜜煮 牛蒡辛煮
Red bream
Sweet kumquat and burdock root
■揚 物 Deep-fried Dish
河豚白子小麦揚 ふきのとう 酢立
Blowfish's soft roe, butterbur scape and citrus fruit
■強 肴 Main Dish
近江牛霜ふり肉宝楽焼
冬子椎茸 とまと 黄韮 長葱 小松菜 岩塩 胡椒 醤油たれ からし
奥会津金山天然炭酸の水 ライム
Grilled OHMI marbled beef
Shiitake mushroom, tomato, yellow garlic chive, scallion, komatsuna, rock salt, pepper, sauce and mustard
Carbonated water with lime
■食 事 Sushi
にぎりすし(本鮪 真鯛 墨烏賊) 生姜 生醤油
Sushi ( bluefin tuna, sea bream and squid ), pickled ginger and soy sauce
■そえ物 Side Dish
玉子焼
Egg omelet
■水菓子 Dessert
美娘オレンジ あまおう
MIKO orange and AMAOU strawberry
■甘 味 Japanese sweet
ねりきり
Nerikiri

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

ベジタリアンコース vegetarian menu

ベジタリアン会席 vegetarian menu
20,000円コース

ベジタリアンのお客様に向けた限定メニューの一例です。
肉・魚・乳製品は使用しておりません。
卵、乳製品の可否など(オクトベジタリアン、ビーガンなどの区別)ご要望に応じて変更できます。
また、献立内容、お値段や品数はお連れ様と合わせてご利用いただきます。
This is an example of a limited menu for vegetarian customers.
For all dishes, meat, fish, dairy products are not used.
The menu is an example.
You can change the menu according to your request (eg distinction of pure vegetarian, vegan etc) such as eggs and dairy products can be used.
The course fee will vary depending on the season and the ordering details of the guest.

■箸付 Starter
胡麻葛流し 甘味噌 石榴
Sesami and kudzu cake with sweet miso and pomegranate
■前菜 Appetizer
ズッキーニ オリーブオイル焼
茗荷子芋すし
揚銀杏松葉さし
Grilled zucchini with live oil
Mioga ginger with taro
Deep-fried ginkgo nuts
■吸物 Soup
蕪すり流し 
姫大根 姫人参 コショウ
Turnip soup
Small daikon radish and small carrot with pepper
■造里 Sashimi
アボカド 広島蒟蒻 とまと 彩り生野菜
花穂 ラディッシュ 本山葵 生醤油
Avocado, Hiroshima-konnyaku, tomato and fresh vegetables
Ear of shiso flower, radish, wasabi and soy sauce
■煮物 Stewed Dish
木の葉型南京塩煮 椎茸旨煮
粉ふきじゃが芋 隠元豆
Pumpkin, shiitakemushroom, potato and kidney bean
■焼物 Grilled Dish
海老芋 豆腐 田楽焼
花れんこん甘酢漬 アスパラ塩ゆで
Taro and tofu with sweet miso
Sweet pickled lotus root and stewed asparagus
■箸休め Hashi-yasume
百合根ゆばむし 旨あん 山葵
Lily bulb wrapped with tofu skin, liquid starch and wasabi
■強肴 Main Dish
野菜天ぷら
茄子 南京 さつま芋 舞茸 小玉葱
卸し大根 天つゆ レモン 雪塩
Vegetable tempura
Eggplant, pumpkin, sweet potato, maitake mushroom and pearl onion
Grated daikon radish, dipping sauce for tempura, lemon and snow salt
■留椀 Soup
赤味噌仕立
滑子 巻麩 三つ葉 粉山椒
Red miso soup
Nameko mushroom, dried wheat gluten, wild chervil and powdered Japanese pepper
■御飯 Rice
白ごはん
Rice
■添え物 Pickled vegetables
白菜漬 胡瓜漬 塩らっきょ 生姜昆布 安芸紫
Chinese cabbage, cucumber, shallot, ginger kelp and Akimurasaki
■水菓子 Dessert
パパイヤ キウイ ピオーネ ラズベリー
Papaya, kiwi fruit, pione and raspberry
■甘味 Japanese sweet
薯蕷饅頭
Bean-paste bun

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。