平成31年1月のお献立

睦月会席
25,000円コース

新年らしい御めでたい彩ではじまり、伊勢海老や旬のほうぼうをお造りで、脂ののったキンキや河豚などの高級食材をふんだん、芯から温まる蟹雑炊で〆る艶やかな会席を。

■箸 付 Starter
甘湯葉 車海老湯霜 蒸し雲丹 豌豆色煮 醤油あん かぼす胡椒
Tofu skin, shrimp, sea urchin and green pea with sauce and citrus pepper
■前 菜 Appetizer
チコリ 公魚霙煮 木の芽
鱚香梅小袖すし(白板昆布 胡麻 紫蘇)
鶏笹身二身焼
Stewed pond smelt with grated daikon radish with chicory
Sillaginoid sushi with Japanese plum( kelp, sesami and shiso)
Grilled chicken breast and fish cake
■吸 物 Soup
雲子摺り流し
髭鱈葛叩き 大葉百合根黄身揚 手毬麩 芹 羽子板型赤蕪
Soft roe soup
Codfish, dried wheat gluten, dropwort and red turnip
■造 里 Sashimi
伊勢海老 本鮪 ほうぼう みる貝
大葉 網代大根・人参 花穂 菜の花 紅白とさか海藻 ラディッシュ
胡瓜山葵台 本山葵 土佐醤油
Spiny lobster, bluefin tuna, gurnard and mirugai clam
Ohba, daikon and carrot, ear of shiso flower, rape blossom, seaweeds, radish, cucumber basket for wasabi, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
海老芋塩煮唐揚
筍土佐煮 花パプリカ 干し椎茸旨煮 長蕗色煮
Deep-fried ebiimo taro
Bamboo shoot, paprika, shiitake mushroom and butterbur
■焼 物 Grilled Dish
キンキ酒焼 共出汁 花れもん
キャベツ蓮根梅かつお合え 牛蒡辛煮
Idiot fish with lemon
Chinese cabbage and lotus root marinated with Japanese plumand dried bonito and burdock root
■揚 物 Deep-fried Dish
河豚立田揚 小玉葱 はじかみ 割ポンズあん
Deep-fried blowfish, pearl onion, ginger stem and ponzu sauce
■強 肴 Main Dish
特撰松阪牛霜ふり肉軟らか煮
湯島大根風呂吹 鹿沼蒟蒻 柚子味噌ぞえ とまと
三重県産ハーブティー
Stewed MATSUSAKA marbled beef
YUSHIMA daikon radish, KANUMA konnyaku, yuzu miso and tomato
Herb tea
■食 事 Rice
鳥取県産松葉蟹雑炊 焼餅入り 玉子 三つ葉
Rice porridge with MATSUBA crab, rice cake, egg and wild chervil
■そえ物 Side Dish
五種盛り
Five kinds of pickle
■水菓子 Dessert
美娘オレンジ あまおう
MIKO oranji and AMAOU strawberry
■甘 味 Japanese sweet
薯蕷饅頭
Bun with a bean-jam filling

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成31年1月のお献立

睦月会席
23,000円コース

河豚の薄造り、近江牛のステーキなど豪華に彩る献立で新年を祝ってみてはいかがでしょうか

■箸 付 Starter
白魚 揚ひたし
若布 赤蕪 雲丹酢かけ かもじ葱
Deep-fried and soaked Icefish with stock
Wakame seaweeds and red turnip with sea urchin vinegar and scallion
■前 菜 Appetizer
海老たけのこ挟みオリーブオイル焼
平貝昆布〆黄身酢
千社唐おも湯漬
Grilled shrimp and bamboo shoot with olive oil
Razor clam with egg yolk vinegar
Stem of lettuce
■吸 物 Soup
聖護院かぶ仕立
寒鰤一塩 絹豆腐 梅麩 京人参 芹 柚子
SHOGOIN turnip soup
Yellowtail, tofu, dried wheat gluten,carrot, dropwort and yuzu citron
■造 里 Sashimi
河豚薄造里
大葉 芽葱 細葱 紅葉卸し 自然薯 橙 天然塩 ポンズ
Blowfish
Ohba, green onion, grated daikon radish flavored with red pepper, Chinese yam, daidai citrus, salt and ponzu sauce
■煮 物 Stewed Dish
加賀蓮根 蓮蒸し
穴子 鱈場蟹 餅銀杏 百合根 白木海月 三つ葉入り銀あん
KAGA lotus root cake
Conger eel, king crab, ginkgo nut, lily bulb, wood ear and wild chervil sauce
■焼 物 Grilled Dish
金目鯛煮焼
金柑蜜煮 牛蒡辛煮
Red bream
Sweet kumquat and burdock root
■揚 物 Deep-fried Dish
河豚白子小麦揚 ふきのとう 酢立
Blowfish's soft roe, butterbur scape and cotrus fruit
■強 肴 Main Dish
近江牛霜ふり肉宝楽焼
冬子椎茸 とまと 黄韮 長葱 小松菜 岩塩 胡椒 醤油たれ からし
奥会津金山天然炭酸の水 ライム
Grilled OHMI marbled beef
Shiitake mushroom, tomato, yellow garlic chive, scallion, komatsuna, rock salt, pepper, sauce and mustard
Carbonated water with lime
■食 事 Sushi
にぎりすし(本鮪 真鯛 墨烏賊) 生姜 生醤油
Sushi ( bluefin tuna, sea bream and squid ) ginger and soy sauce
■そえ物 Pickled Vegetables
玉子焼
Egg omelet
■水菓子 Dessert
美娘オレンジ あまおう
MIKO orange and AMAOU strawberry
■甘 味 Japanese sweet
ねりきり
Nerikiri

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

ベジタリアンコース vegetarian menu

ベジタリアン会席 vegetarian menu
20,000円コース

ベジタリアンのお客様に向けた限定メニューの一例です。
肉・魚・乳製品は使用しておりません。
卵、乳製品の可否など(オクトベジタリアン、ビーガンなどの区別)ご要望に応じて変更できます。
また、献立内容、お値段や品数はお連れ様と合わせてご利用いただきます。
This is an example of a limited menu for vegetarian customers.
For all dishes, meat, fish, dairy products are not used.
The menu is an example.
You can change the menu according to your request (eg distinction of pure vegetarian, vegan etc) such as eggs and dairy products can be used.
The course fee will vary depending on the season and the ordering details of the guest.

■箸付 Starter
胡麻葛流し 甘味噌 石榴
Sesami and kudzu cake with sweet miso and pomegranate
■前菜 Appetizer
ズッキーニ オリーブオイル焼
茗荷子芋すし
揚銀杏松葉さし
Grilled zucchini with live oil
Mioga ginger with taro
Deep-fried ginkgo nuts
■吸物 Soup
蕪すり流し 
姫大根 姫人参 コショウ
Turnip soup
Small daikon radish and small carrot with pepper
■造里 Sashimi
アボカド 広島蒟蒻 とまと 彩り生野菜
花穂 ラディッシュ 本山葵 生醤油
Avocado, Hiroshima-konnyaku, tomato and fresh vegetables
Ear of shiso flower, radish, wasabi and soy sauce
■煮物 Stewed Dish
木の葉型南京塩煮 椎茸旨煮
粉ふきじゃが芋 隠元豆
Pumpkin, shiitakemushroom, potato and kidney bean
■焼物 Grilled Dish
海老芋 豆腐 田楽焼
花れんこん甘酢漬 アスパラ塩ゆで
Taro and tofu with sweet miso
Sweet pickled lotus root and stewed asparagus
■箸休め Hashi-yasume
百合根ゆばむし 旨あん 山葵
Lily bulb wrapped with tofu skin, liquid starch and wasabi
■強肴 Main Dish
野菜天ぷら
茄子 南京 さつま芋 舞茸 小玉葱
卸し大根 天つゆ レモン 雪塩
Vegetable tempura
Eggplant, pumpkin, sweet potato, maitake mushroom and pearl onion
Grated daikon radish, dipping sauce for tempura, lemon and snow salt
■留椀 Soup
赤味噌仕立
滑子 巻麩 三つ葉 粉山椒
Red miso soup
Nameko mushroom, dried wheat gluten, wild chervil and powdered Japanese pepper
■御飯 Rice
白ごはん
Rice
■添え物 Pickled vegetables
白菜漬 胡瓜漬 塩らっきょ 生姜昆布 安芸紫
Chinese cabbage, cucumber, shallot, ginger kelp and Akimurasaki
■水菓子 Dessert
パパイヤ キウイ ピオーネ ラズベリー
Papaya, kiwi fruit, pione and raspberry
■甘味 Japanese sweet
薯蕷饅頭
Bean-paste bun

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。