平成30年10月会席

神無月弐萬五千円会席
25,000円コース

■箸 付 Starter
皮剥昆布〆 菊花霙酢合え 花山椒 木の葉はじかみ
Filefish marinated with edible chrysanthemum, grated daikon radish and flower of Japanese pepper and sweet pickled ginger
■前 菜 Appetizer
零余子雲丹合え
かます小袖すし かぼす
茗荷子甘酢漬 生ハム菜種油漬
Bulbil marinated with sea urchin
Barracuda sushi with citrus fruit
Sweet pickled ginger and raw ham with oil
■吸 物 Soup
船場仕立
秋鯖一塩 蕪 人参 水菜 山えのき 針葱 ひょっつる 酢立
Vegetable and fish soup
Mackerel, turnip, carrot, mizuna, yamaenoki mushroom, scallion, seaweed noodles and citrus fruit
■造 里 Sashimi
伊勢海老 本鮪 イナダ 赤貝
芒長芋 菊葉 花穂 紅白とさか海藻 胡瓜わさび台 本山葵 土佐醤油
Spiny lobster, bluefin tuna, young yellowtail and ark shell
Chinese yam, leaf of chrysanthemum, ear of shiso flower, cucumber basket for wasabi, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
里芋田舎煮 栗旨煮 穴子 長ひじき信田巻
万願寺甘唐 隠元豆
Taro, chestnut, conger eel and edible brown seaweeds rolled with deep-fried tofu pouch
MANGANJI sweet pepper and haricot bean
■焼 物 Grilled Dish
喜知次オリーブオイル焼
焼しめじ ズッキーニ ベビーリーフ バジルのそーす
Thornhead with olive oil
Grilled shimeji mushroom, zucchini, baby leaf and basil sauce
■揚 物 Deep-fried Dish
鱧 松茸 小麦揚
銀杏 稲穂 れもん 山椒塩
Pike conger and matsutake mushroom
Ginkgo nut, rice, lemon and salt of Japanese pepper
■強 肴 Entrée
特選松阪牛霜ふり肉朴葉焼
茄子 鹿沼蒟蒻 とまと 粟麩 飛騨味噌
奥会津金山天然炭酸水 ライム
Grilled MATSUSAKA marbled beef wrapped with Hoba leaf
Eggplant, KANUMA konnyaku, tomato, dried wheat gluten and HIDA miso
Carbonated water with lime
■食 事 または 留 椀・御 飯 Noodles or Rice with soup
戸隠蕎麦 滑子 小口葱 のり 山葵 そば汁 七味
もしくは
戻り鰹づけ丼 生姜 大葉
留椀:伊勢海老頭 小口葱
TOGAKUSHI buckwheat noodles with nameko mushroom, green onion, nori seaweeds, wasabi, soup and seven spice blend
or
Rice with flavored bonito with soy sauce in a bowl with ginger and shiso
Soup of spiny lobster with green onion
■そえ物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
柿 ピオーネ シャインマスカット
Japanese persimmon, pione and shine muscat
■甘 味 Japanese sweet
薯蕷饅頭
Bun stuffed with sweet bean jam

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成30年10月会席

神無月弐萬参千円会席
23,000円コース

■箸 付 Starter
毛蟹 とんぶり ほうれん草合い混ぜ 針ラディッシュ 加減酢
Hairy crab, seeds of summer cypress, spinach, radish and vinegar
■前 菜 Appetizer
疣鯛葱柚庵焼
車海老明太子合え かぼす
熨斗銀杏
Grilled Japanese butterfish with scallion
Large prawn marinated with salted pollack with chili peppers with citrus fruit
Ginkgo nut
■吸 物 Soup
土瓶むし
かます黄身揚 蛤 松茸 百合根 銀杏 紅葉麩 三つ葉 酢立
Soup cooked in a tea pot
Deep-fried barracuda with yolk, clam, matsutake mushroom, lily bulb, dried wheat gluten, wild chervil and citrus fruit
■造 里 Sashimi
石鰈 本鮪 イナダ
芒長芋 菊葉 菊花 花穂 紅白とさか海藻 胡瓜わさび台 本山葵 土佐醤油
Flatfish, bluefin tuna and young yellowtail
Chinese yam, leaf of chrysanthemum, edible chrysauthemum, seaweeds, cucumber basket for wasabi, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
木の葉型南京塩煮
秋茄子揚煮 パプリカ 鰊軟らか煮 隠元豆
Pumpkin
Deep-fried eggplant, paprika, herring and haricot bean
■焼 物 Grilled Dish
甘鯛青紫蘇オリーブオイル焼
焼しめじ ズッキーニ ベビーリーフ 花れもん
Sea bream with shiso and olive oil
Shimeji mushroom, zucchini, baby leaf and lemon
■箸休め Sushi
戻り鰹にぎりすし 生姜塩漬のり巻 塩ポンズ
Bonito sushi with ginger and salt ponzu sauce
■強 肴 Entrée
近江牛霜ふり肉ステーキ
蕪風呂吹 蕪葉煎り煮 柚子味噌 鹿沼蒟蒻 人参
三重県産ハーブティ《ほっこり》
Steak of OHMI marbled beef
Turnip, leaf of turnip, yuzu miso, KANUMA konnyaku and carrot
Herb tea ”Hokkori”
■留 椀 Soup
煮うめん
鶏 米餅 滑子 おぼろ昆布 溶き玉子 七味
Fine wheat noodles served in a hot soup
Chicken, rice cracker, nameko mushroom, shaved kelp, egg and seven spice blend
■御 飯 Rice
栗・茶豆強飯
Rice cooked with chestnut and green soy beans
■そえ物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
柿 キウイ ラズベリー
Japanese persimmon, kiwi fruit and raspberry
■甘 味 Japanese sweet
薯蕷饅頭
Bun stuffed with sweet bean jam

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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平成30年9月の会席

長月会席
25,000円コース

■箸 付 Starter
焼茄子入り胡麻葛流し茶巾絞り 山葵 オクラ かつお風味出汁
Grilled eggplant in kudzu cake, wasabi, okra and stock
■前 菜 Appetizer
穴子紫蘇揚 唐墨味噌漬 あられ大根
小鯛一干し酒焼 れもん
合鴨ロース蒸し フォアグラ鍬焼 粉山椒
Deep-fried conger eel with shiso, salted and dried mullet roe and cubed daikon radish
Grilled sea bream with lemon
Steamed duck, grilled foie gras and powdered Japanese pepper
■吸 物 Soup
土瓶むし
鱧葛打 巻海老 松茸 銀杏 百合大根 粟麩 酢立
Soup cooked in a tea pot
Pike conger, shrimp, matsutake mushroom, ginkgo nut, daikon radish, dried wheat gluten and citrus fruit
■造 里 Sashimi
伊勢海老 本鮪 皮剥 青利烏賊
黒皮南京 大葉 花穂 米海苔 緑竹胡瓜山葵台 本山葵 土佐醤油
Spiny lobster, bluefin tuna, filefish and squid
Black pumpkin, ohba, ear of shiso flower, seaweeds, cucumber for wasabi, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
冷し茄子揚煮 鯨 切り干し大根旨煮
打木赤皮甘栗かぼちゃ艶煮 石川小芋 隠元
Eggplant and whale and dried daikon shavings
Chestnut, pimpkin, taro and haricot bean
■焼 物 Grilled Dish
赤むつ天然塩焼
蕪甘酢漬 牛蒡辛煮 出汁巻き玉子
Blackthroat seaperch
Sweet pickled turnip, burdock root and omlet roll
■揚 物 Deep-fried Dish
鮑肝衣揚 公孫樹丸十衣揚
蓮根三色美人粉揚 雪塩 れもん
Abalone and sweet potato
Lotus root coated with three colors rice powder, snow salt and lemon
■強 肴 Entrée
特選神戸和牛霜ふり肉青朴葉包み焼
小玉葱 とまと 小松菜 ポンズあん 浅月紅葉卸し
Grilled KOBE marbled beef
Pearl onion, tomato, komatsuna, ponzu sauce and grated daikon flavored with red pepper
■御 飯 Rice
長崎平戸十年熟成醤油使用 雲丹 茶豆湿地茸 人参 薄揚 たきこみごはん
Rice cooked with sea urchin, green soy beans, shimeji mushroom, carrot, deep-fried tofu pouch
■留 椀 Soup
清まし仕立
冬瓜 ベーコン 三つ葉
Clear soup
Winter melon, bacon and wild chervil
■そえ物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
梨 柿 ピオーネ
Japanese pear, Japanese persimmon and pione
■甘 味 Japanese sweet
抹茶アイス 白玉団子 大納言あずき
Matcha ice-cream, rice-flour dumpling and adzuki paste

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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平成30年9月の会席

長月会席
23,000円コース

■箸 付 Starter
太刀魚焼霜昆布〆 焼長芋 三色パプリカ 霙酢 石榴
Cutlassfish, grilled Chinese yam, three colors paprika, vinegar and pomegranate
■前 菜 Appetizer
鱚黄身紫蘇焼 れもん
鮑軟らか煮 肝そーす
茗荷子すし
Grilled sillago with shiso and lemon
Stewed abalone with liver sauce
Mioga ginger sushi
■吸 物 Soup
清まし仕立
白烏賊素麺 線松茸 ズッキーニ はじかみ
Clear soup
Squid noodles, thin strips matsutake mushroom, zucchini and sweet pickled ginger
■造 里 Sashimi
皮剥 赤貝 本鮪 勘八 魳焼なめろう
黒皮南京 大葉 花穂 米海苔 胡瓜山葵台 本山葵 土佐醤油
Filefish, ark shell, bluefin tuna, amberjack and barracuda namero
Black pumpkin, ohba, ear of shiso flower, seaweed, cucumber basket for wasabi, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
蕪含ませ
海老 菊花あんかけ 公孫樹型メークイン 舞茸旨煮 新菊
Turnip
Shrimp, edible chrysanthemum liquid starch, potato, maitake mushroom and crown daisy
■焼 物 Grilled Dish
魴西京焼
絹かつぎ塩むし 花蓮根甘酢漬
Hervestfish with saikyo miso
Baby taro and sweet pickled lotus root
■揚 物 Deep-fried Dish
鱧・粟麩俵揚 青唐辛子美人粉揚 卸し玉葱 揚出汁
Pike conger, dried wheat gluten, green bell pepper, grated onion and stock
■強 肴 Entrée
特選松坂牛霜ふり肉宝楽焼
彩り生野菜 とまと ベリーリーフ ブレンチドレッシング
胡麻ポンズたれ 染めおろし
Matsusaka marbled beef
Fresh vegetables, tomato, baby leaf and french dressing
Sesami ponzu sauce and grated daikon radish mixed with soy sauce
■食 事 または 御飯・留椀 Noodles or Rice with soup
冷やし二八蕎麦
または
秋刀魚生姜味噌焼おにぎり
清まし仕立て 冬瓜 ベーコン 三つ葉
Buckwheat noodles
or
Rice ball of rice with pacific saury and ginger
Clear soup of winter melon, bacon and wild chervil
■そえ物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 
梨 ラズベリー シャインマスカット ピオーネ キウイ
Japanese pear, raspberry, shine muscat, pione and kiwi fruit
■甘 味 Japanese sweet
豆打もち
Zunda mochi

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。