平成30年9月の会席

長月会席
25,000円コース

■箸 付 Starter
焼茄子入り胡麻葛流し茶巾絞り 山葵 オクラ かつお風味出汁
Grilled eggplant in kudzu cake, wasabi, okra and stock
■前 菜 Appetizer
穴子紫蘇揚 唐墨味噌漬 あられ大根
小鯛一干し酒焼 れもん
合鴨ロース蒸し フォアグラ鍬焼 粉山椒
Deep-fried conger eel with shiso, salted and dried mullet roe and cubed daikon radish
Grilled sea bream with lemon
Steamed duck, grilled foie gras and powdered Japanese pepper
■吸 物 Soup
土瓶むし
鱧葛打 巻海老 松茸 銀杏 百合大根 粟麩 酢立
Soup cooked in a tea pot
Pike conger, shrimp, matsutake mushroom, ginkgo nut, daikon radish, dried wheat gluten and citrus fruit
■造 里 Sashimi
伊勢海老 本鮪 皮剥 青利烏賊
黒皮南京 大葉 花穂 米海苔 緑竹胡瓜山葵台 本山葵 土佐醤油
Spiny lobster, bluefin tuna, filefish and squid
Black pumpkin, ohba, ear of shiso flower, seaweeds, cucumber for wasabi, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
冷し茄子揚煮 鯨 切り干し大根旨煮
打木赤皮甘栗かぼちゃ艶煮 石川小芋 隠元
Eggplant and whale and dried daikon shavings
Chestnut, pimpkin, taro and haricot bean
■焼 物 Grilled Dish
赤むつ天然塩焼
蕪甘酢漬 牛蒡辛煮 出汁巻き玉子
Blackthroat seaperch
Sweet pickled turnip, burdock root and omlet roll
■揚 物 Deep-fried Dish
鮑肝衣揚 公孫樹丸十衣揚
蓮根三色美人粉揚 雪塩 れもん
Abalone and sweet potato
Lotus root coated with three colors rice powder, snow salt and lemon
■強 肴 Entrée
特選神戸和牛霜ふり肉青朴葉包み焼
小玉葱 とまと 小松菜 ポンズあん 浅月紅葉卸し
Grilled KOBE marbled beef
Pearl onion, tomato, komatsuna, ponzu sauce and grated daikon flavored with red pepper
■御 飯 Rice
長崎平戸十年熟成醤油使用 雲丹 茶豆湿地茸 人参 薄揚 たきこみごはん
Rice cooked with sea urchin, green soy beans, shimeji mushroom, carrot, deep-fried tofu pouch
■留 椀 Soup
清まし仕立
冬瓜 ベーコン 三つ葉
Clear soup
Winter melon, bacon and wild chervil
■そえ物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
梨 柿 ピオーネ
Japanese pear, Japanese persimmon and pione
■甘 味 Japanese sweet
抹茶アイス 白玉団子 大納言あずき
Matcha ice-cream, rice-flour dumpling and adzuki paste

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成30年9月の会席

長月会席
23,000円コース

■箸 付 Starter
太刀魚焼霜昆布〆 焼長芋 三色パプリカ 霙酢 石榴
Cutlassfish, grilled Chinese yam, three colors paprika, vinegar and pomegranate
■前 菜 Appetizer
鱚黄身紫蘇焼 れもん
鮑軟らか煮 肝そーす
茗荷子すし
Grilled sillago with shiso and lemon
Stewed abalone with liver sauce
Mioga ginger sushi
■吸 物 Soup
清まし仕立
白烏賊素麺 線松茸 ズッキーニ はじかみ
Clear soup
Squid noodles, thin strips matsutake mushroom, zucchini and sweet pickled ginger
■造 里 Sashimi
皮剥 赤貝 本鮪 勘八 魳焼なめろう
黒皮南京 大葉 花穂 米海苔 胡瓜山葵台 本山葵 土佐醤油
Filefish, ark shell, bluefin tuna, amberjack and barracuda namero
Black pumpkin, ohba, ear of shiso flower, seaweed, cucumber basket for wasabi, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
蕪含ませ
海老 菊花あんかけ 公孫樹型メークイン 舞茸旨煮 新菊
Turnip
Shrimp, edible chrysanthemum liquid starch, potato, maitake mushroom and crown daisy
■焼 物 Grilled Dish
魴西京焼
絹かつぎ塩むし 花蓮根甘酢漬
Hervestfish with saikyo miso
Baby taro and sweet pickled lotus root
■揚 物 Deep-fried Dish
鱧・粟麩俵揚 青唐辛子美人粉揚 卸し玉葱 揚出汁
Pike conger, dried wheat gluten, green bell pepper, grated onion and stock
■強 肴 Entrée
特選松坂牛霜ふり肉宝楽焼
彩り生野菜 とまと ベリーリーフ ブレンチドレッシング
胡麻ポンズたれ 染めおろし
Matsusaka marbled beef
Fresh vegetables, tomato, baby leaf and french dressing
Sesami ponzu sauce and grated daikon radish mixed with soy sauce
■食 事 または 御飯・留椀 Noodles or Rice with soup
冷やし二八蕎麦
または
秋刀魚生姜味噌焼おにぎり
清まし仕立て 冬瓜 ベーコン 三つ葉
Buckwheat noodles
or
Rice ball of rice with pacific saury and ginger
Clear soup of winter melon, bacon and wild chervil
■そえ物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 
梨 ラズベリー シャインマスカット ピオーネ キウイ
Japanese pear, raspberry, shine muscat, pione and kiwi fruit
■甘 味 Japanese sweet
豆打もち
Zunda mochi

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成30年8月の献立

葉月会席
25,000円コース

■箸 付 Starter
豆乳クリームチーズ寄せ むし雲丹 蓴菜 ラディッシュ 針山葵 旨出汁
Soy milk and cream cheese cake, sea urchin, water shield, radish, sredded wasabi and stock
■前 菜 Appetizer
穴子アスパラ巻焼 れもん
巻海老 新銀杏塩煮
つぶ貝諸味噌合え
Conger eel and asparagus with lemon
Shrimp and ginkgo nut
Whelk marinated with unrefined soy sauce
■吸 物 Soup
合わせ仕立
鱧黄身衣揚 小玉葱 水茄子素麺 水引人参 三つ葉 酢立
Soup of two kinds of stock mixed
Deep-fried pike conger, small onion, eggplant noodles, carrot, wild chervil and citrus fruit
■造 里 Sashimi
真鯒洗い 魳なめろう 本鮪湯霜角造里 縞鯵焼長芋巻
芋の葉 大葉 花丸胡瓜 プチマリン 胡瓜台 梅肉 本山葵 土佐醤油
Flathead, barracuda namero, bluefin tuna and jack mackerel with grilled Chinese yam
Leaf of taro, ohba, cucumber, seaweed noodles, cucumber basket for wasabi,
ume, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
冷し冬瓜含ませ フォアグラ鍬焼
沖縄赤オクラ 琥珀のジュレ かもじ葱 花穂
Winter melon and foie gras
Red okra, stock jelly, scallion and ear shiso flower
■焼 物 Grilled Dish
甘鯛一干し酒焼
食用ほおずき 白瓜雷干し 八方酢 ジャバラ果汁
Sea bream
Winter cherry, melon cucumber, vinegar and citrus juice
■箸休め Plate-refresher
白烏賊にぎりすし
卸し生姜 醤油つめ
Squid sushi
Grated ginger and sauce made of soy sauce
■強 肴 Entrée
特撰神戸牛霜ふり肉宝楽焼
ズッキーニ アピオス 玉蜀黍薄衣揚 とまと 岩塩 赤山椒
奥会津金山天然炭酸の水 ライム
Grilled KOBE marbled beef
Zucchini, apios potato, deep-fried corn, tomato, rock salt and Japanese red pepper
Carbonated water and lime
■食 事 Noodles
奈良三輪素麺
大葉 茗荷 生姜 浅月 椎茸 金紙玉子 梅天玉 素麺つゆ
MIWA fine wheat noodles
Ohba, mioga ginger, ginger, green onion, shiitake mushroom, shredded thin omelet,
bits of fried tempura batter flavored ume and dipping sauce for noodles
■添え物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
ピオーネ シャインマスカット ラズベリー ブルーベリー パパイヤ
小岩井ヨーグルト添え ライム ミント
Pione, shine muscat, raspberry, blueberry, papaya, yogurt, lime and mint
■甘 味 Japanese sweet
自家製水ようかん
Sweet adzuki bean jelly

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成30年8月の献立

葉月会席
23,000円コース

■箸 付 Starter
巻海老 蓮根 いきなまる 揚麩 蒟蒻 胡麻酢合え 糸雲丹
Marinated shrimp, lotus root, green soy beans, dried wheat gluten and konnyaku with sesami vinegar with sea urchin
■前 菜 Appetizer
宮崎奥日向サーモン燻製・青利烏賊手毬すし れもん
山形勘次郎胡瓜 諸味噌ぞえ
福島フラガールとまと 生ハム
HYUGA salmon(smoked) and squid sushi with lemon
KANJIRO cucumber with unrefined soy sauce
HULA-GIRL tomato with raw ham
■吸 物 Soup
沢煮椀
鮑つらら 冬瓜 糸南京 山榎木茸 人参 萌 水菜 胡椒
Soup made by vegetables and fatty pork
Abalone, winter melon, pumpkin, yamaenoki mushroom, carrot,
bean sprout, mizuna and pepper
■造 里 Sashimi
牡丹海老 真鯒洗い 縞鯵焼長芋巻
大葉 花穂 プチマリン 胡瓜山葵台 本山葵 土佐醤油
Botan shrimp, flathead and jack mackerel with grilled Chinese yam
Served with ohba, ear of shiso flower, seaweed noodles, basket for cucumber,wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
京都賀茂茄子おぼろ昆布しぎ煮
隠元豆 鱧新牛蒡月冠 万願寺甘唐 ふり柚子
KAMO eggplant and shaved kelp
Garden pea,pike conger with burdock root, Managanji sweet pepper and powdered yuzu citron
■焼 物 Grilled Dish
赤むつ天然塩焼
石川打木赤皮甘栗 かぼちゃ塩煮 秋田蓴菜 加減酢 梅肉
花れもん セルフィーユ
Sweet roasted chestnut, pumpkin, water shield, vinegar,ume, lemon and chervil
■揚 物 Deep-fried Dish
目板鰈立田揚
玉蜀黍そーす 青唐 糸唐辛子
Flatfish seasoned soy sauce
Corn sauce, green pepper and shredded red pepper
■強 肴 Entrée
特撰松阪牛霜ふり肉ローストビーフ
アピオス塩むし ズッキーニ パプリカ ベビーリーフ 八丁味噌たれ デミグラスそーす
Roast beef of marbled MATSUSAKA beef
Stewed apios potato, zuccini, paprika, baby leaf, Haccho miso and demi-glace sauce
Carbonated water and lime
■食 事 Noodles
奈良三輪素麺
大葉 茗荷 生姜 浅月 椎茸 金紙玉子 梅天玉 素麺つゆ
MIWA fine wheat noodles
Ohba, mioga ginger, ginger, green onion, shiitake mushroom, shredded thin omelet, bits of fried tempura batter flavored ume and dipping sauce for noodles
■そえ物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
梨 パパイヤ ピオーネ シャインマスカット ラズベリー
Japanese pear, papaya, pione, shine muscat and raspberry
■甘 味 Japanese sweet
自家製水ようかん
Sweet adzuki bean jelly

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。