平成30年11月会席

霜月弐萬五千会席
25,000円コース

■箸 付 Starter
赤貝雲丹醤油合え 木の葉型焼長芋 石榴 針山葵
Ark shell marinated with sea urchin soy sauce, grilled Chinese yam, pomegranate and shaved wasabi
■前 菜 Appetizer
皮剥立田揚
自家製本唐墨 ラディッシュ
奥日向サーモン燻製 黄身れもん酢ぞえ
Deep-fried filefish
Salted and dried mullet roe and radish
Smoked salmon with yolk lemon vinegar
■吸 物 Soup
薄葛仕立
甘鯛一塩 菊花入り道明寺むし 湿地茸 刻み水菜 酢立
Kudzu style soup
Sea bream, sticky rice cake with edible chrysanthemum, shimeji mushroom, mizuna and citrus fruit
■造 里 Sashimi
虎河豚薄造里 焼霜ぶつ 身皮 皮 浅月 紅葉卸し ポンズ
本鮪 大葉 花穂 自然薯 本山葵
Blowfish with green onion, grated daikon radish flavored red pepper and ponzu sauce
Bluefin tuna, ohba, yam and wasabi
■煮 物 Stewed Dish
飛竜頭含ませ
木海月 銀杏 百合根 人参 海老あんかけ からし
Deep-fried tofu burger
Wood ear, ginkgo nut, lily bulb, carrot, liquid starch with shrimp and mustard
■焼 物 Grilled Dish
魴 冬子椎茸漬焼
柚子蜜煮 黒豆生姜風味 万願寺甘唐 カリフラワークリームそーす
Harvestfish and shiitake mushroom
Yuzu citron, black soy bean flavored ginger, MANGANJI sweet pepper and cauliflower sauce
■揚 物 Deep-fried Dish
鮑 山榎木ベーコン巻 小麦揚
紅葉型丸十 松葉隠元 雪塩 れもん
Abalone and yamaenoki mushroom rolled with bacon
Sweet potato, haricot bean, snow salt and lemon
■強 肴 Entrée
特選松阪牛霜ふり肉天然塩焼
フォアグラオリーブオイル焼 ベビーリーフ バジルそーす ピンクペッパー
粉ふきじゃが芋
Grilled MATSUSAKA marbled beef
Grilled foie gras with olive oil, baby leaf, basil sauce and pink pepper
Boiled potato
■御 飯・留 椀 又は 食 事 Sushi and soup or Noodles
にぎりすし(ワラサ 穴子 本鮪)  赤出汁(めかぶとろろ 滑子 三つ葉)
または
戸隠蕎麦 めかぶ 滑子 山葵 小口葱 のり そば汁
Sushi ( yellowtail, conger eel and bluefin tuna) , and red miso soup ( mekabu seaweed, nameko mushroom and wild chervil )
or
TOGAKUSHI buckwheat noodles ( mekabu seaweeds, nameko mushroom, wasabi, green onion, nori seaweeds and stock)
■そえ物 Pickled vegetables
五種盛り
Five kinds of pickle
■水菓子 Dessert
洋梨 キウイ ラズベリー
Pear, kiwi fruit and raspberry
■甘 味 Japanese sweet
薯蕷饅頭
Bun stuffed with sweet bean jam

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成30年11月会席

霜月弐萬参千会席
23,000円コース

■箸 付 Starter
〆鯖 柿酢かけ 山葵箸 付
Soused mackerel with Japanese persimmon vinegar and wasabi
■前 菜 Appetizer
子持鮎有馬煮 かぼす
帆立貝アーモンド揚
茗荷子黄身芋すし
Stewed sweetfish with citrus fruit
Deep-fried scallop with almond
Mioga and taro
■吸 物 Soup
豆乳湯葉摺り流し
車海老 紅葉麩 刻み水菜 ポンズ
Soup of soy milk and yuba
Shrimp, dried wheat gluten, mizuna and ponzu sauce
■造 里 Sashimi
伊勢海老 本鮪 かます焼なめろう 石鰈
卸し紅芯大根 大葉 花穂 黒皮南京 胡瓜わさび台 本山葵 土佐醤油
Spiny lobster, bluefin tuna, barracuda namero and flatfish
Grated daikon radish, ohba, ear of shiso flower, pumpkin, cucumber basket for wasabi, wasabi and soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
金目鯛煮付
蕪含ませ 牛蒡 パプリカ 蕪葉信田煮
Alfonsino
Turnip, burdock root, paprika and leas of turnip
■焼 物 Grilled Dish
山形甚五右土門芋塩煮
魚味噌田楽焼 揚稲穂 冬子椎茸酒塩焼
JINGOEMON-taro
Grilled fish with sweet miso, deep-fried rice and grilled shiitake mushroom
■箸休め Hashi-yasume
玉地むし(このわた 銀杏 百合根 白玉)
Egg custard steamed in a cip ( Konowata, ginkgo nut, lily bulb and rice-flour dumpling )
■強 肴 Entrée
近江牛霜ふり肉朴葉焼
フォアグラ 鹿沼蒟蒻 長葱 姫大根 人参 飛騨味噌
三重県産ハーブティー
Grilled OHMI marbled beef
Foie gras, Kanuma konnyaku, scallion, small daikon radish, carrot and HIDA miso
Herb tea
■雑 炊または食 事 Rice porridge or Noodles
河豚雑炊 玉子 三つ葉
または
戸隠蕎麦(めかぶ 滑子 山葵 小口葱 のり そば汁 七味)
Rice porridge of blowfish stock with egg and wild chervil
or
TOGAKUSHI buckwheat noodles ( Seaweeds, nameko mushroom, wasabi, green onion, nori seaweed, stock and red pepper mixed with six spices )
■そえ物 Pickled vegetables
五種盛り
Five kinds of pickle
■水菓子 Dessert
洋梨 キウイ ブラックベリー
Pear, kiwi fruit and black berry
■甘 味 Japanese sweet
常陸大黒抹茶揚
Deep-fried HITACHI-OHGURO bean with matcha powder

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。