平成30年7月の献立

文月会席
25,000円コース

■箸付 Starter
関鯵 胡瓜 博多押 竹紙昆布巻 胡麻酢ぞえ ラディッシュ
Jack mackerel and cucumber wrapped with shavings of kelp, sesami vinegar and radish
■前 菜 Appetizer
ゑべす蛸 梅肉 れもん
焼鱧押すし 新生姜塩漬 
太刀魚紫蘇揚
Octopus with ume and lemon
Pike conger sushi and pickled ginger
Deep-fried cutlassfish with shiso
■吸 物 Soup
合わせ仕立
福子一塩 絹ごし豆腐 糸南京 水引オクラ 刻み茗荷子 木の芽 
Soup of two kinds of stock mixed
Japanese sea bass, tofu, pumpkin, okra, mioga ginger and leaf bud of Japanese pepper
■造 里 Sashimi
牡丹海老 するめ烏賊 石鰈洗い 縞鯵 本鮪引造里 
つる紫 花穂 卸し紅芯大根 おきゅうと 胡瓜わさび台 本山葵 土佐醤油 
Botan shrimp, squid, flatfish, amberjack and bluefin tuna
Malabar nightshade, kingyo-so, grated daikon radish, seaweed cake, cucumber, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
ズイキ含ませ
管牛蒡鶏鋳込み旨煮 茶筅小茄子揚 万願寺甘唐 絹さや 湯葉あんかけ
Taro stem
Burdock root with chicken, small eggplant, Manganji sweet pepper, garden pea and liquid starch with yuba
■焼 物 Grilled Dish
真鯛天然塩焼 鮑オリーブオイル焼肝そーす
みず煎り煮 山桃ワイン漬 豆打合え 冬瓜蓮根 揚麩 
いちじく風呂吹 柚子味噌 ジャバラ果汁
Sea bream and abalone
Stewed edible wild plants, bay berry and winter melon, lotus root, deep-fried tofu pouch marinated with mashed boiled green soybeans
Fig, yuzu miso and jabara citrus juice
■揚 物 Deep-fried Dish
玉蜀黍湯葉揚 グリーンアスパラ小麦揚 文銭丸十 揚出汁
Corn with yuba, asuparagus, sweet potato and stock
■強 肴 Entrée
松坂牛焼しゃぶしゃぶ
小松菜 黄韮 ポテト麩 冬子椎茸 ぺティーとまと
卸しポンズたれ 奥会津 金山天然炭酸の水 ライム入り
MATSUSAKA beef SHABU-SHABU
Komatsuna, yellow garlic chive, dried wheat gulten, shiitake mushroom and petit tomato
Grated daiikon radish and ponzu sauce, carbonated water and lime
■御 飯/汁 物 または 食 事 Rice with soup or Noodles
茗荷 枝豆 しそ まぜごはん / 上澄仕立て 涸沼しじみ
または
二色素麺 三輪素麺 梅素麺
Rice cooked with mioga ginger, green soy beans and shiso / Soup with corbicula
or
Two colors fine wheat noodles
■そえ物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
宮崎マンゴー 桃 パパイヤ ピオーネ ヨーグルト
MIYAZAKI mango, peach, papaya, pione and yogurt
■甘 味 Japanese sweet
自家製水ようかん
Sweet adzuki bean jelly

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成30年7月の献立

文月会席
23,000円コース

■箸 付 Starter
ゑべす蛸 卸し胡瓜 ひょっつる らっきょ梅酢漬 加減酢
Octopus with grated cucumber, seaweed noodles, pickled shallot and vinegar
■前 菜 Appetizer
鬼灯入り トマトクリームチーズ茶巾絞り
魳諸味噌漬焼 中谷生姜甘酢漬
子持蝦蛄湯葉揚 れもん
Cream cheese with tomato flavor
Grilled barracuda with unrefined soy sauce and pickled ginger
Deep-fried mantis shrimp with roe and lemon
■吸 物 Soup
吸いとろろ
鮑つらら じゅん菜 雲丹 白木海月 オクラ 
クコの実 振り柚子
Grated yam soup
Abalone, water shield, sea urchin, wood ear and okra
Boxthorn and powdered yuzu citron
■造 里 Sashimi
鱧湯引き 花穂 梅肉醤油 蓮芋
平政 本鮪 するめ烏賊 
つるむらさき 金魚草 卸し紅芯大根 おきゅうと 胡瓜台
本山葵 土佐醤油
Pike conger with ear of shiso flower, ume soy sauce and taro
Yellowtail bamberjack, bluefin tuna and squid
Malabar nightshade, kingyo-so, grated daikon radish, seaweed cake, cucumber, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
茄子艶煮
青葉台冬瓜含ませ 石川小芋ころ煮 車海老黄身煮 絹さや
Eggplant
Winter melon, taro, shrimp with egg yolk and garden pea
■焼 物 Grilled Dish
伊佐木天然塩焼 じゃばら果汁
みず煎り煮 蓮根甘酢漬 染おろし
Grunt and jabara citrus juice
Edible wild plants, sweet pickled lotus root and grated daikon radish with soy sauce
■揚 物 Tempura
鮎 天麩羅 アスパラ小麦揚
骨煎餅 酢立 山椒塩
Sweetfish tempura and asparagus tempura
Fish bone cracker, citrus fruit and salt flavored Japanese pepper
■強 肴 Entrée
松坂牛霜ふり肉吉野煮
冬子椎茸 ポテト麩 もやし 水菜
奥合津金山天然炭酸の水 ライム 柚子胡椒
Stewed MATSUSAKA marbled beef
Shiitake mushroom, dried wheat guoten, bean sprout and mizuna
Carbonated water, lime and dried yuzu mixed with pepper and salt
■食 事 Noodles
笹香うどん 白えび 三つ葉掻揚 山椒
小口葱 のり 糸がき うどんつゆ 七味
Wheat noodles with white shrimp tempura and Japanese pepper
Green onion, nori seaweeds, dried bonito, soup for wheat noodles and redp pepper
■そえ物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
桃 ピオーネ シャインマスカット
Peach, pione and muscut
■甘 味 Japanese sweet
自家製水ようかん
Sweet adzuki bean jelly

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。