Seasonal KAISEKI of this month(December)

師走会席 SHIWASU25
25,000円コース

削りたての鰹節でしっかりとひいた出汁の味、旬の伊勢海老のお造り、ほっと安らぐ煮物、庭の風情を楽しみながらゆったりとお食事の時間をお楽しみください。
In Japan, which has four seasons, there are plenty of seasonal ingredients. Please enjoy the taste of the seasons that the chef made with great effort and served beautifully.

■箸 付 Starter
髭鱈 雲子 自然薯むし 旨あん 本山葵
Steamed cod fish, kumoko, Chinese yam in a cup with liquid starch and wasabi
■前 菜 Appetizer
鮟肝鍬焼 けしの実
鯖松前小袖すし 結び生姜
姫くわい含ませ
Grilled monkfish liver with poppy seeds
Mackerel sushi with pickled ginger
Stewed arrowhead
■吸 物 Soup
うすくず仕立
親蟹入り真丈 佐渡幻の根もずく 芽かぶ 柚子
Kudzu soup style
Crab cake, root of mozuku-seaweed, mekabu-seaweed and yuzu citrus
■造 里 Sashimi
伊勢海老 本鮪 真鯛 赤貝
青森大鰐温泉萌 赤貝割 芽葱 大葉 プチマリン
胡瓜わさび台 本山葵 土佐醤油
Spiny lobster, bluefin tuna, sea bream and ark shell
Oowani onsen-bean sprouts, radish sprouts, ohba, seaweed noodles, Cucumber basket for wasabi, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
京蕪 百合根がんも含ませ
かぶ葉煎り煮 万願寺甘唐 辛子
Turnip and fried bean curd cake
Leaf of turnip, Manganji-sweet pepper and Japanese mustard
■焼 物 Grilled Dish
かます漬焼
南京いとこ煮 塩すじ子酒粕漬
Soaked Barracuda in soy sauce
Stewed pumpkin with adzuki beans, salted and soaked salmon roe
■口直し Mouth-refresher
かぼすシャーベット 石榴
Kabosu-citrus fruit sherbet with pomegranate
■強 肴 Pot Dish
近江牛霜ふり肉とろみ煮
じゃが芋 粟麩 とまと
ブロッコリー ゴールデンマスタード ベビーリーフ
Stewed Ohmi-marbled beef
Potato, dried wheat gluten and tomato
Broccoli, golden mustard and baby leaf
■食 事 Rice porridge
丸雑炊 焼もち 芹
または
寒鰤胡麻たれ茶漬 もみのり 本山葵 出汁茶
Rice porridge of soft-shelled turtle stock with grilled rice cake and Japanese parsley
or
Boiled rice in stock tea with yellowtail, nori-seaweeds and wasabi
■そえ物 Pickled Vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
いちご
Strawberry
■甘味 Japanese confectionery
自家製大納言ぜんざい紅白白玉入り
お薄
Sweet red bean soup with two colors rice-flour dumplings
Matcha

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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Seasonal KAISEKI of this month(December)

師走会席 SHIWASU23
23,000円コース

旬の味わいを愉しむ会席に、名物の水たきが含まれている冬季限定のコース
Tasting seasons
Dishes for experiencing seasonal ingredients by artisan skills.

■箸 付 Starter
甘湯葉 雲丹 旨あん 本山葵
Yuba, sea urchin with liquid starch and wasabi
■前 菜 Appetizer
餅銀杏田楽味噌焼
平貝小麦揚 烏賊墨マスタード
鰊昆布
Grilled ginkgo nut with sweet miso
Deep-fried razor clam with squid ink mustard
Herring rolled with kelp
■吸 物 Soup
うすくず仕立
親蟹入り真丈 佐渡幻の根もずく 芽かぶ 柚子
Kudzu soup style
Crab cake, root of mozuku-seaweed, mekabu-seaweed and yuzu citrus
■造 里 Sashimi
寒鰤 本鮪 甘海老
大葉 プチマリン 花穂 萌 赤貝割 本山葵 土佐醤油
Yellowtail, bluefin tuna and northern shrimp
Ohba, seaweed noodles, ear of shiso flower, bean sprouts, radish sprouts, wasabi and Tosa-soy sauce
■進 物 Susumemono
このわた入り茶碗むし(白木海月 粟麩 銀あん)
Egg custard steamed in a cup
(white wood ear, dried wheat gluten and sauce)
■焼 物 Grilled Dish
島根 穴子開き干し焼 染めおろし
紅玉れもん煮 牛蒡辛煮 かぼす
Conger eel with grated daikon radish flavored with soy sauce
Stewed Kogyoku-apple in lemon syrup, burdock root and citrus fruit
■名 物 Speciality Dish
鶏水たき
阿波地鶏 玉葱 細葱 紅葉卸し 紅生姜 柚子胡椒 ポンズ
Chicken pot
Awajidori-chicken, onion, green onion, grated daikon radish flavored with chili pepper, red pickled ginger, yuzu hot paste and ponzu sauce
■生野菜 Salad
サラダ フレンチドレッシング
Salad with French dressing
■食 事 Rice porridge
水たきの雑炊 玉子 三つ葉
Rice porridge with egg and wild chervil
■そえ物 Pickled Vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
レアチーズアイス ラズベリーそーす 大納言あずき
熊本やまえ栗渋皮煮
Rare cheese ice-cream, raspberry and adzuki paste
Stewed Yamaeguri-chestnut

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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Seasonal KAISEKI of this month(December)

冬期特選会席
30,000円コース

この季節に欠かせない「河豚」料理と名物の「水たき」の両方をお楽しみいただける治作の冬の特選コースです。河豚のプリっとした身を焼きと刺身で、そのほかにも松坂牛や自家製からすみなど特選食材もふんだんに。

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忘新年会シーズン限定プラン

忘新年会プラン
25,000円コース

治作名物の鶏水たきも含まれた忘新年会シーズン限定のコースです。
3時間のフリードリンク(ビール、ワイン、焼酎、日本酒、ウィスキー、ソフトドリンク)・サービス料、消費税込の大変お得なプランです。
※こちらのプランは2名様よりご予約いただけます。
※お部屋料金は別途頂戴いたします。
※ご要望に応じてアクリルボードのご用意も可能です。

■前 菜
髭鱈 雲子 自然薯むし 旨あん 本山葵
■前 菜
鮟肝鍬焼 けしの実
鯖松前小袖すし 結び生姜
姫くわい含ませ
■吸 物
うすくず仕立
親蟹入り真丈 佐渡幻の根もずく 芽かぶ 柚子
■造 里
伊勢海老炙り 寒鰤 本鮪
青森 大鰐温泉萌 大葉 花穂 赤貝割 芽葱 本山葵 土佐醤油
■煮 物
京蕪 百合根入りがんも含ませ
かぶ葉煎り煮 万願寺甘唐 辛子
■焼 物
島根 穴子開き干し焼 染めおろし
紅玉れもん煮 牛蒡辛煮 かぼす
■名 物
鶏水たき
阿波地鶏 玉葱 細葱 紅葉卸し 紅生姜 柚子胡椒 ポンズ
■生野菜
サラダ フレンチドレッシング
■食 事
鳥取八東活地氣米コシヒカリ使用
水たきの雑炊 玉子 三つ葉
■添え物
安芸紫 すんき醤油炒め 生姜昆布 塩らっきょ
■水菓子
レアチーズアイス ラズベリーそーす 大納言あずき
熊本やまえ栗渋皮煮 セルフィーユ

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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忘新年会シーズン限定プラン

忘新年会コース
15,000円コース

7品の楽しい前菜盛り合わせから始まり、寒ブリの小鍋、和牛の霜降り、親ガニの炊き込みご飯など季節の味わいを愉しんでいただけるお得な会席コースです。(税・サ込)
※お部屋料金、お飲み物代は別途頂戴いたします。
※こちらのプランは4名様よりご予約いただけます。
※ご要望に応じてアクリルボードのご用意も可能です。

■前 菜
河豚煮こごり 結び生姜
合鴨ロースむし ゴールデンマスタード
〆鯖にぎりすし
鮟肝 ポンズジュレ 細葱
クリームチーズ酒盗かけ
塩すじ子酒粕漬
焼うに
■造 里
天然真鯛昆布〆重ね造里 本鮪 甘海老
焼長芋 大葉 花穂 魚型紅心大根 胡瓜わさび台 本山葵 土佐醤油
■焼 物
黒毛和牛霜ふり肉 海老芋塩煮 田楽味噌焼 三色パプリカ煎り煮
■口直し
柚子シャーベット
■強 肴
寒鰤 雲子 霙鍋
ジャンボ滑子 白菜 人参 長葱 芹 割ポンズ 京赤山椒
■留 椀
赤味噌仕立 佐渡幻の根もずく 小口葱
■御 飯
鳥取八東活地氣米コシヒカリ使用
親蟹炊き込み御飯 いくら 軸三つ葉
■そえ物
三種盛り
■水菓子
いちご
■甘 味・お 薄
自家製大納言ぜんざい紅白白玉入り
抹茶:京都宇治山政小山園 小倉山使用

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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11-2月限定 特撰河豚づくし会席

特撰河豚づくし会席  
25,000円コース

Special Full course of ''FUGU''
季節限定の特別コース。完全予約制(3日前)。従来の河豚コースから一新、料理人が客室内で仕上げる「炭火焼」の他、定番の「薄造里」「ふぐちり(河豚鍋)」「唐揚」「雑炊」まで志向を凝らし、器にもこだわった冬の味覚・河豚食べづくしコース。ひれ酒付き(苦手な方は、グラスシャンパンやその他変更可)

■箸付 Starter
ふぐ皮煮凝り 生姜塩漬 万願寺甘唐
Blowfish skin-Nikogori jelly with salt-pickled ginger and manganji-sweet pepper
■前菜 Appetizer
蕪白煮 親蟹  ふぐ身酒むし 銀あん
蕪葉信田煮 柚子
Simmered turnip, crab meat, sake-steamed blowfish, dressed with starchy sauce
Shinoda-simmered turnip leaf, yuzu
■造里 Sashimi
虎ふぐ薄造り
皮 身皮 鮟肝
ふぐ葱 紅葉卸し 紅白とさか海藻 ポンズ 酢立
Tessa ( thin-sliced sashimi of blowfish)
Two kinds of blowfish skin, and monkfish liver
FUGU-onion, grated radish, tosaka-seaweed, served with ponzu vinegard and sudachi
■焼物 Grilled Dish
炭火焼
ふぐ身 カエル骨 胡麻七味焼
青唐 れもん
Charcoal-grilled style
Two parts of blowfish with sesame and seven kinds of hot spices
green chili pepper and lemon
■蓋物 Lid Dish
ふぐ治部煮 大黒湿地
岩沢芋 餅銀杏 焼分葱 金柑麩 本山葵
JIBUNI-styled blowfish (simmered in soy and broth soup), DAIKOKU-shimeji mushroom
Iwasawa potato, Mochi-ginkgo nut, grilled leek, wheat gluten, and wasabi
■揚物 Fried Dish
ふぐぶつ切り くわい唐揚 かぼす
烏骨鶏マヨネーズ 玉葱入りそーす
Deep-fried wild-cut blowfish, and arrowhead, with kabosu
Silkie chicken mayonnaise and onion sauce
■強肴 Main Dish
ふぐちり鍋
口ばし 頭 中骨身
もめん豆腐 白菜 椎茸 長葱 人参 春菊
浅月 紅葉卸し ポンズ

生野菜
Fugu-Chiri ( blowfish pot )
Three parts of blowfish
tofu, chinese cabbage, shiitake-mushroom, leek onion, carrot, shungiku
green onion, grated radish, and house-made ponzu vinegar sauce

served with fresh salad
■食事 Rice
ふぐ雑炊 焼餅
玉子 三つ葉
Blowfish rice porridge with tosted rice cake
egg and mitsuba
■添え物 Pickled Vegetables
五種盛り
Five kinds of pickle
■水菓子 Dessert
季節のシャーベット 自家製大納言ぞえ
フルーツ盛り合わせ セルフィーユ
Seasonal sherbet with house-made Dainagon azuki bean
Assorted of seasonal fruits, chervil

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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旬の逸品

復活!治作の-おせち料理-ご予約受付中

「寿」¥33,000  「福」¥55,000

★vegetarian menu

ベジタリアン会席(参考)
20,000円コース

ベジタリアンのお客様に向けた限定メニューの一例です。肉・魚・乳製品は使用しておりません。卵、乳製品の可否などは、ご要望に応じて変更できます。また、献立内容・お値段や品数はお連れ様と合わせてご利用いただきます。
This is an example of a limited menu for vegetarian customers.For all dishes, meat, fish, dairy products are not used.The menu is an example. You can change the menu according to your request (eg distinction of pure vegetarian, vegan etc) such as eggs and dairy products can be used.The course fee will vary depending on the season and the ordering details of the guest.

■箸付 Starter
胡麻葛流し 甘味噌 石榴
Sesami and kudzu cake with sweet miso and pomegranate
■前菜 Appetizer
ズッキーニ オリーブオイル焼
茗荷子芋すし
揚銀杏松葉さし
Grilled zucchini with live oil
Mioga ginger with taro
Deep-fried ginkgo nuts
■吸物 Soup
蕪すり流し 
姫大根 姫人参 コショウ
Turnip soup
Small daikon radish and small carrot with pepper
■造里 Sashimi
アボカド 広島蒟蒻 とまと 彩り生野菜
花穂 ラディッシュ 本山葵 生醤油
Avocado, Hiroshima-konnyaku, tomato and fresh vegetables
Ear of shiso flower, radish, wasabi and soy sauce
■煮物 Stewed Dish
木の葉型南京塩煮 椎茸旨煮
粉ふきじゃが芋 隠元豆
Pumpkin, shiitakemushroom, potato and kidney bean
■焼物 Grilled Dish
海老芋 豆腐 田楽焼
花れんこん甘酢漬 アスパラ塩ゆで
Taro and tofu with sweet miso
Sweet pickled lotus root and stewed asparagus
■箸休め Hashi-yasume
百合根ゆばむし 旨あん 山葵
Lily bulb wrapped with tofu skin, liquid starch and wasabi
■強肴 Main Dish
野菜天ぷら
茄子 南京 さつま芋 舞茸 小玉葱
卸し大根 天つゆ レモン 雪塩
Vegetable tempura
Eggplant, pumpkin, sweet potato, maitake mushroom and pearl onion
Grated daikon radish, dipping sauce for tempura, lemon and snow salt
■留椀 Soup
赤味噌仕立
滑子 巻麩 三つ葉 粉山椒
Red miso soup
Nameko mushroom, dried wheat gluten, wild chervil and powdered Japanese pepper
■御飯 Rice
白ごはん
Rice
■添え物 Pickled vegetables
白菜漬 胡瓜漬 塩らっきょ 生姜昆布 安芸紫
Chinese cabbage, cucumber, shallot, ginger kelp and Akimurasaki
■水菓子 Dessert
パパイヤ キウイ ピオーネ ラズベリー
Papaya, kiwi fruit, pione and raspberry
■甘味 Japanese sweet
薯蕷饅頭
Bean-paste bun
■The course will vary depending on the day’s produce.

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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SUKIYAKI

すき焼き会席
25,000円コース

目の前で仲居が仕上げ、お取り分けいたしますので接待のお席でも安心してご利用いただけます。
It is a course which you can enjoy a typical meat dish in Japan ‘Sukiyaki’
Please choose your favorite course, Sukiyaki (cooked sliced-beef in a heavy iron pan, served with raw egg ) ,

■箸付 《Starter》
季節の箸付
Seasonal starter
■前菜 《Appetizer》
季節の前菜
Seasonal Appetizer
■造里 《Sashimi》
季節の造里
Seasonal Sashimi
■焼物 《Grilled Dish》
季節の焼物
Seasonal Grilled Dish
■その他のコース
¥20,000近江牛 ¥22,000・¥25,000松坂牛 ¥27,000~神戸牛
¥20,000OumiBeef ¥22,000・¥25,000MatsuzakaBeef ¥27,000~KobeBeef
■すきやき 《Sukiyaki》
松阪牛使用
MATSUSAKA beef Sukiyaki
■生野菜 《Fresh vegetables》
■食事 《 rice》
白ごはん
rice
■香の物 《Pickled vegetables》
■水菓子 《Dessert》

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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SHABU-SHABU

しゃぶしゃぶ会席
23,000円コース

目の前で仲居が仕上げ、お取り分けいたしますので接待のお席でも安心してご利用いただけます。
It is a course which you can enjoy a typical meat dish in Japan ‘Shabu-shabu’.  Shabu-shabu (lightly boiled sliced-beef in traditional hot-pot with boiling broth, served with house made dipping sauce ).

■■箸付 《Starter》
季節の箸付
Seasonal starter
■前菜 《Appetizer》
季節の前菜
Seasonal Appetizer
■造里 《Sashimi》
季節の造里
Seasonal Sashimi
■焼物 《Grilled Dish》
季節の焼物
Seasonal Grilled Dish
■その他のコース
¥18,000近江牛 ¥20,000・¥23,000松坂牛 ¥25,000~神戸牛
¥18,000OumiBeef ¥20,000・¥23,000MatsuzakaBeef ¥25,000~KobeBeef
■しゃぶしゃぶ
松坂牛使用
Matsuzaka-Beef SHABU-SHABU
■生野菜 《Fresh vegetables》
■食事 《Noodles or rice》
きしめん
Noodles
■香の物 《Pickled vegetables》
■水菓子 《Dessert》

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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Premium Ozashiki-Tempra course

お座敷天ぷら
32,000円コース

個室内にて会席料理のメインに、お客様の目の前で職人が天ぷらを揚げ、出来立てを楽しんでいただけるコースです。旬の魚、お野菜をご用意しております。食材などお気軽にご相談ください。
It is a recommended course to cook tempura using various seasonal ingredients in front of guests.

■箸付 《Starter》
季節の箸付
Seasonal Starter
■前菜 《Appetizer》
季節の前菜
Seasonal Appetizer
■吸物 《Soup》
季節の吸物
Seasonal Soup
■造里 《Sashimi》
季節の造里
Seasonal Sashimi
■天ぷら 《Tempura》
季節のお魚と野菜の天ぷら
Seasonal vegetables and fish tempura
■生野菜 《Fresh vegetables》
■留椀 《Soup》
赤出汁
Red miso soup
■香の物 《Pickled vegetables》
■水菓子 《Dessert》
■The course will vary depending on the day’s produce.

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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旬の逸品

マグロの解体ショー

500,000~ (サイズにより異なります

塩釜焼き

30,000円より お人数様に合わせてご相談下さい。

お子様料理(画像は3000円)

3000円よりご年齢に合わせてご相談下さい。

お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
Tsukiji Jisaku have variety of selected Japanese Sake from all of Japan on menu so please enjoy it together with our recommended dishes. we also accept orders for special liquor and other supplies depending on your application. Please feel free to contact us.
●ビール(小瓶)1,000円より Beer (small bottle) \1,000~
●日本酒(1合)1,200円より Japanese SAKE (180ml) \1,200~
●日本酒(4合)8,000円より Japanese SAKE (bottle 720ml) \8,000~
●焼酎(1合) 1,200円より Shochu (180ml) \1,200~
●ワイン(750ml)6,000円より Wine (bottle) \6,000~
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。
Limited edition items, rare sake, vintage wine, premium shochu are also available.