平成29年8月のお献立

月替わり8月の会席
23,000円コース

お造里に虎魚(おこぜ)や牡丹海老、メインに松阪牛など、お食事は稲庭うどん。
日本の夏らしい涼しげな盛り付けもお愉しみください。

■箸 付
海月・冬瓜胡麻酢漬 糸唐辛子
Pickled Jellyfish and Winter melon in Sesami vinegar with thin strips Red pepper
■前 菜
とまと釜盛り 帆立貝クリームチーズ合え セルフィーユ 焼穴子 れもん 小メロン生ハム巻
Tomato , Scallop marinated with Cream cheese and Chervil , Grilled Conger eel with Lemon , Melon rolled with Raw ham
■吸 物
清まし仕立 鱧吉野葛打 小玉葱 焼目湯葉 梅肉
Clear broth style soup , Pike conger coated with Kudzu , Pearl onion , Yuba and Ume paste
■造 里
虎魚洗い 本鮪湯霜角造里 牡丹海老 黒皮南京剣 花穂 角又 水玉胡瓜 本山葵 土佐醤油
Japanese sculpin , Bluefin tuna and Shrimp , Black skin pumpkin ,Ear of shiso flower , Seaweeds , Cucumber , Wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物
海老・枝豆・木海月飛竜頭含ませ 共あんかけ からし 針絹さや 万願寺甘唐
Deep-fried tofu burger contain Shrimp , Green soy beans and Wood ear , Liquid starch , Mustard , Garden pea and MANGANJI sweet chili pepper
■焼 物
魴南蛮焼 茗荷すし マスカットれもん煮
Harvestfish , Mioga sushi and stewed Muscat in Lemon juice
■箸休め
冷し玉地むし 蒸し雲丹 じゅん菜 クコの実 かつお風味出汁 振り柚子
Egg custard steamed in a cup , Sea urchin , Water shield , Boxthorn , Bonito stock and powdered Yuzu citron
■強 肴
松阪牛小麦揚 丸茄子釜盛り 小松菜 かもじ葱 八丁味噌かけ はじかみ
Deep-fried MATSUSAKA beef coated with breadcrumbs , Eggplant , Komatsuna , thinly sliced Scallion , Matcho Miso and sweet pickled Ginger
■食 事
冷し稲庭うどん 卸し大根 浅月 大葉 卸し生姜 のり うどんつゆ
INANIWA Wheat noodles with grated Daikon radish , Green onion , Ohba , grated Ginger , Nori seaweeds and dipping souce for Noodles
■添え物
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子
梨 桃 キウイ
Japanese pear , Peach and Kiwi fruits
■甘味
抹茶アイス 大納言あずき 白玉
Matcha ice-cream with Sweet bean jam and Rice-flour dumpling

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成29年8月のお献立

月替わり8月の会席
25,000円コース

お造里に焼鱧や伊佐木、メインに鮑肝焼と松阪牛。
この時期に美味しい食材たちの共演です。

■箸 付
新銀杏塩煮 踊り巻海老芝煮 黄ズッキーニ色煮
Ginkgo nut , stewed Shrimp and Yellow zucchini
■前 菜
オクラ明太子挟み湯葉揚 太刀魚アスパラ巻黄身焼 れもん 菊芋いぶりがっこ サーモン燻製
Deep-fried salted ovary of pollack with chili pepper sanded with Okra wrapped with Yuba , Grilled Asparagus rolled with Cutlass fish coated with Yolk and Lemon , Smoked Jerusalem artichoke pickles and smoked Salmon
■吸 物
清まし仕立 白烏賊つらら葛打 素麺 南京 湿地茸 針茗荷子
Clear broth style soup , Squid coated with Kudzu , Fine wheat noodles , Pumpkin , Shimeji mushroom and thin strips Mioga ginger
■造 里
焼鱧うす造里 本鮪にぎりすし 伊佐木焼霜 赤玉葱 唐草茎大根 金魚草 角又 桶胡瓜 梅肉 本山葵 土佐醤油
Grilled Pike conger , Bluefin tuna and Grunt , Red onion , Daikon radish , Kingyosou , Seaweeds , Cucumber , Ume paste , Wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物
冷し水茄子田舎味噌煮 合鴨ロース煮 石川小芋旨煮 団扇人参含ませ 隠元豆 からし
Eggplant with Miso , Duck and Taro , Carrot , Haricot beans and Mustard
■焼 物
魳一干し酒焼 焼青唐辛子 マスカットれもん煮
Barracuda , Grilled Green chili pepper and stewed Muscat in Lemon juice
■揚 物
鮑肝衣揚 苦瓜衣揚 玉蜀黍掻揚 雪塩 雲丹醤油
Abalone with Liver , Cucurbit coated with Breadcrumbs , Tempura with mixed Corn , Snow salt and Sea urchin soy sauce
■強 肴
松阪牛霜降肉ローストビーフ 焼粟麩 焼長芋 ラディッシュ 彩り野菜 フレンチドレッシング 染め卸し
Roast beef of MATSUSAKA marbled beef , Dried wheat gluten , Chinese yam , Radish , Fresh vegetables with french dressing mix Grated Daikon radish and Soy sauce
■食 事
白素麺 梅素麺 天玉 卸し生姜 浅月 大葉 椎茸 金紙玉子 そうめんつゆ
Fine wheat noodles , fine wheat noodles flavored with Ume and Tempura bits , Grated Ginger , Green onion , Ohba , Shiitake mushroom , Egg and dipping sauce for noodles
■添え物
五種盛り
Five kinds of pickle
■水菓子
梨 桃 キウイ 静岡メロン ラズベリー
Japanese pear , Peach , Kiwi fruits , SHIZUOKA melon and Raspberry
■甘 味
抹茶アイス 大納言あずき 白玉
Matcha ice-cream , Sweet bean jam and Rice-flour dumpling

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。