平成29年10月のお献立

月替わり10月の会席
23,000円コース

松茸の土瓶蒸し 秋鯖 をはじめ日本の秋を感じる会席
目に華を 口に幸せを ごゆるりとしたお時間を治作で。

■箸 付 Starter
焼鮑茸 零余子 蓮根 鹿沼蒟蒻 胡麻酢合え 叩き水菜 石榴
Grilled Awabitake mushroom , Bulbil , Lotus root , KANUMA konnyaku
marinated with Sesami vinegar with Mizuna and Pomegranate
■前 菜 Appetizer
合鴨クリームチーズ アーモンド揚 秋鯖炙り 松前菊花小袖すし 
木の葉はじかみ 熨斗銀杏 揚稲穂
Deep-fried Duck and Cream cheese with Almond, Grilled Mackerel and Edible chrysanthemum sushi
and sweet pickled Ginger, Ginkgo nut and Deep-fried Rice
■吸 物 Soup
土瓶むし
かます摘入 蛤 松茸 銀杏 紅葉麩 結び壬生菜 酢立
Food cooked in an earthen teapot
Barracuda cake , Clam , Matsutake mushroom , Ginkgo nut , Dried wheat gluten, Mibuna and Citrus fruit
■造 里 Sashimi
牡丹海老 本鮪 皮剥
大葉 花穂 木の葉型長芋 鈴南京 プチマリン 海苔佃煮 本山葵 土佐醤油
Botan shrimp , Bluefin tuna and Filefish
Served with Ohba , Ear shiso flower , Chinese yam , Pumpkin , Petit marine , Tsukudani , Wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
湯葉玉 飛竜頭含ませ 丸茄子揚煮 海老あんかけ
万願寺甘唐 松葉隠元豆 針柚子
Yuba , deep-fried Tofu burger , Eggplant and Shrimp sauce
Sweet bell pepper , Haricot bean and Yuzu citrus
■焼 物 Grilled Dish
帆立貝白そーす焼
マッシュルーム 玉葱 雲丹 パン粉 ブロッコリー
Scallop with White sauce
Mushroom , Onion , Sea urchin , Breadcrumbs and Broccoli
■揚 物 Deep-fried Dish
目痛鰈唐揚 文銭ズッキーニ衣揚 滑子三つ葉入り卸し揚出汁
Deep-fried Flatfish , Zuccini and Stock of Nameko mushroom and Wild chervil
■口直し Mouth refresher
奥会津金山天然炭酸の水 ライム
Carbonated water and Lime
■強 肴 Entrée
近江牛霜ふり肉湯取り
レタス 長葱 春菊 温ポンズ
Boiled OHMI marbled beef
Lettuce , Scallion , Crown daisy and Hot Ponzu sauce
■留 椀 Soup
赤味噌仕立
豆腐 若布 芹 粉山椒
Red miso soup
Tofu , Wakame seaweeds , Water dropwort and powdered Japanese pepper
■御 飯 Rice
栗ごはん 黒胡麻
Rice cooked with Chestnut with Sesami
■そえ物 Pickled vegetables
五種盛り
Five kinds of pickle
■水菓子 Dessert
マンゴー 柿 ピオーネ 梨 キウイ キルシュシロップ ミント
Mango , Japanese persimmon , Pione , Japanese pear , Kiwi fruit , Kirsch syrup and Mint
■甘 味 Japanese sweets
白玉団子 大納言あずきかけ
Rice-flour dumpling and sweet bean paste

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成29年10月のお献立

月替わり10月の会席
25,000円コース

赤睦や松茸 伊勢海老の造りなど
日本の美味しい食材の饗宴です

■箸 付 Starter
毛蟹・胡瓜 博多押し 豆乳マヨそーす れもん キャビア
Hairy crab and Cucumber mille-feuille with Soy bean mayonnaise sauce Lemon
■前 菜 Appetizer
皮剥立田揚 赤貝 白烏賊 菊花 手鞠すし 炙り唐墨 六方銀杏
Deep-fried Filefish, Ark shell , Squid and Edible chrysanthemum sushi, Salt and dried Mullet roe and Ginkgo nut
■吸 物 Soup
清まし仕立
玉子豆腐十三切り むら雲鱧とろろ昆布がらみ 芒芽葱 松茸 酢立
Clear soup
Steamed egg custard , Pike conger with shavings of Kelp , Green onion ,
Matsutake mushroom and Citrus fruit
■造 里  Sashimi
伊勢海老 本鮪 イナダ
大葉 花穂 木の葉型長芋 鈴南京 プチマリン 海苔佃煮 本山葵 土佐醤油
Spiny lobster , Bluefin tuna and Young yellowtail
Served with Ohba , Ear of shiso flower , Chinese yam , Pumpkin , Petit marine ,
Tsukudani , Wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
里芋田舎煮 畳湯葉揚煮 帆立貝旨煮 有馬山椒
紅葉型パプリカ オクラ色煮
Taro , deep-fried Yuba , Scallop and Arima Japanese pepper
Paprika and Okra
■焼 物 Grilled Dish
赤鯥塩釜焼
信州鈴ヶ沢茄子甘味噌田楽焼 大根 人参なます かぼす
Blackthroat seaperch
Eggplant with sweet miso , Daikon radish and Carrot soaked in Vinegar and Citrus fruit
■箸休め Plate-refredher
かぶらむし
秋鮭 湿地茸 百合根 紅葉麩 三つ葉入り銀あんかけ 振り柚子
Steamed fish with grated turnip on top
Salmon , Shimeji mushroom , Lily bulb , Dried wheat gluten , Silver sauce and Yuzu citrus
■強 肴 Entree
特撰松阪牛霜ふり肉朴葉包み焼
玉葱 小松菜 とまと 割ポンズあん
Matsusaka marbled beef
Onion , Komatsuna , Tomato and Ponzu sauce
■食 事 もしくは 御 飯 Noodles or Rice
舞茸天ぷら 二八蕎麦
もしくは  栗ごはん 伊勢海老頭入り赤出汁
Buckwheat noodles with tempura of Matsutake mushroom
or Rice cooked with Chestnut and Red miso soup of Spiny lobster's head
■そえ物  Pickled Vegetables
五種盛り
Five kinds of pickle
■水菓子 Dessert
柿 梨 キウイ ピオーネ
Japanese persimmon , Japanese pear , Kiwi fruit and Pione
■甘 味 Japanese sweets
大納言善哉 焼白玉入り
Sweet Red-bean soup with Rice-flour dumpling

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。