平成30年8月の献立

葉月会席
25,000円コース

■箸 付 Starter
豆乳クリームチーズ寄せ むし雲丹 蓴菜 ラディッシュ 針山葵 旨出汁
Soy milk and cream cheese cake, sea urchin, water shield, radish, sredded wasabi and stock
■前 菜 Appetizer
穴子アスパラ巻焼 れもん
巻海老 新銀杏塩煮
つぶ貝諸味噌合え
Conger eel and asparagus with lemon
Shrimp and ginkgo nut
Whelk marinated with unrefined soy sauce
■吸 物 Soup
合わせ仕立
鱧黄身衣揚 小玉葱 水茄子素麺 水引人参 三つ葉 酢立
Soup of two kinds of stock mixed
Deep-fried pike conger, small onion, eggplant noodles, carrot, wild chervil and citrus fruit
■造 里 Sashimi
真鯒洗い 魳なめろう 本鮪湯霜角造里 縞鯵焼長芋巻
芋の葉 大葉 花丸胡瓜 プチマリン 胡瓜台 梅肉 本山葵 土佐醤油
Flathead, barracuda namero, bluefin tuna and jack mackerel with grilled Chinese yam
Leaf of taro, ohba, cucumber, seaweed noodles, cucumber basket for wasabi,
ume, wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
冷し冬瓜含ませ フォアグラ鍬焼
沖縄赤オクラ 琥珀のジュレ かもじ葱 花穂
Winter melon and foie gras
Red okra, stock jelly, scallion and ear shiso flower
■焼 物 Grilled Dish
甘鯛一干し酒焼
食用ほおずき 白瓜雷干し 八方酢 ジャバラ果汁
Sea bream
Winter cherry, melon cucumber, vinegar and citrus juice
■箸休め Plate-refresher
白烏賊にぎりすし
卸し生姜 醤油つめ
Squid sushi
Grated ginger and sauce made of soy sauce
■強 肴 Entrée
特撰神戸牛霜ふり肉宝楽焼
ズッキーニ アピオス 玉蜀黍薄衣揚 とまと 岩塩 赤山椒
奥会津金山天然炭酸の水 ライム
Grilled KOBE marbled beef
Zucchini, apios potato, deep-fried corn, tomato, rock salt and Japanese red pepper
Carbonated water and lime
■食 事 Noodles
奈良三輪素麺
大葉 茗荷 生姜 浅月 椎茸 金紙玉子 梅天玉 素麺つゆ
MIWA fine wheat noodles
Ohba, mioga ginger, ginger, green onion, shiitake mushroom, shredded thin omelet,
bits of fried tempura batter flavored ume and dipping sauce for noodles
■添え物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
ピオーネ シャインマスカット ラズベリー ブルーベリー パパイヤ
小岩井ヨーグルト添え ライム ミント
Pione, shine muscat, raspberry, blueberry, papaya, yogurt, lime and mint
■甘 味 Japanese sweet
自家製水ようかん
Sweet adzuki bean jelly

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

平成30年8月の献立

葉月会席
23,000円コース

■箸 付 Starter
巻海老 蓮根 いきなまる 揚麩 蒟蒻 胡麻酢合え 糸雲丹
Marinated shrimp, lotus root, green soy beans, dried wheat gluten and konnyaku with sesami vinegar with sea urchin
■前 菜 Appetizer
宮崎奥日向サーモン燻製・青利烏賊手毬すし れもん
山形勘次郎胡瓜 諸味噌ぞえ
福島フラガールとまと 生ハム
HYUGA salmon(smoked) and squid sushi with lemon
KANJIRO cucumber with unrefined soy sauce
HULA-GIRL tomato with raw ham
■吸 物 Soup
沢煮椀
鮑つらら 冬瓜 糸南京 山榎木茸 人参 萌 水菜 胡椒
Soup made by vegetables and fatty pork
Abalone, winter melon, pumpkin, yamaenoki mushroom, carrot,
bean sprout, mizuna and pepper
■造 里 Sashimi
牡丹海老 真鯒洗い 縞鯵焼長芋巻
大葉 花穂 プチマリン 胡瓜山葵台 本山葵 土佐醤油
Botan shrimp, flathead and jack mackerel with grilled Chinese yam
Served with ohba, ear of shiso flower, seaweed noodles, basket for cucumber,wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
京都賀茂茄子おぼろ昆布しぎ煮
隠元豆 鱧新牛蒡月冠 万願寺甘唐 ふり柚子
KAMO eggplant and shaved kelp
Garden pea,pike conger with burdock root, Managanji sweet pepper and powdered yuzu citron
■焼 物 Grilled Dish
赤むつ天然塩焼
石川打木赤皮甘栗 かぼちゃ塩煮 秋田蓴菜 加減酢 梅肉
花れもん セルフィーユ
Sweet roasted chestnut, pumpkin, water shield, vinegar,ume, lemon and chervil
■揚 物 Deep-fried Dish
目板鰈立田揚
玉蜀黍そーす 青唐 糸唐辛子
Flatfish seasoned soy sauce
Corn sauce, green pepper and shredded red pepper
■強 肴 Entrée
特撰松阪牛霜ふり肉ローストビーフ
アピオス塩むし ズッキーニ パプリカ ベビーリーフ 八丁味噌たれ デミグラスそーす
Roast beef of marbled MATSUSAKA beef
Stewed apios potato, zuccini, paprika, baby leaf, Haccho miso and demi-glace sauce
Carbonated water and lime
■食 事 Noodles
奈良三輪素麺
大葉 茗荷 生姜 浅月 椎茸 金紙玉子 梅天玉 素麺つゆ
MIWA fine wheat noodles
Ohba, mioga ginger, ginger, green onion, shiitake mushroom, shredded thin omelet, bits of fried tempura batter flavored ume and dipping sauce for noodles
■そえ物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
梨 パパイヤ ピオーネ シャインマスカット ラズベリー
Japanese pear, papaya, pione, shine muscat and raspberry
■甘 味 Japanese sweet
自家製水ようかん
Sweet adzuki bean jelly

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

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お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。