平成30年1月のお献立

月替わり 睦月会席
25,000円コース

日本の冬に最も美味しい食材たちの共演
新年のはじめに、大切な方とお愉しみください

■箸 付 Starter
細魚酢〆 霙酢 いくら 芽甘草
Halfbeak marinating in vinegar, grated daikon, salmon roe and mekansou
■前 菜 Appetizer
子持昆布 穴子小袖すし 生姜塩漬 たらの芽色煮 梅肉
Kombu seaweed with herring roe
Conger eel sushi and ginger
Bud of Japanese angelica with ume
■吸 物 Soup
吉野葛仕立 白魚黄身衣揚 筍 若布 梅麩 木の芽
Kuzdu soup
Deep-fried ice-fish with yolk, bamboo shoot, Wakame seaweeds, dried wheat gluten and
leaf bud of Japanese pepper
■造 里  Sashimi
伊勢海老 本鮪 墨烏賊
水菜 大葉 花穂 紅芯大根剣 橙 マジックレッド 本山葵 土佐醤油
Spiny lobster, bluefin tuna and squid
Served with mizuna, ear of shiso flower, daikon, daidai citrus, water pepper sprout,
Wasabi and Tosa soy sauce
■煮 物 Stewed Dish
長野県白ほたる豆腐店 百合根がんも含ませ
海老あんかけ 万願寺甘唐 からし
Deep-fried tofu burger with liy bulb
Liquid starch of shrimp, MANGANJI sweet pepper and mustard
■焼 物 Grilled Dish
甘鯛若狭焼 合鴨ロース蒸し 本唐墨炙り 千社唐色煮
金柑蜜煮 慈姑香梅煮 蕗の唐衣揚 花れもん
Seabream, steamed duck, salted and dried mullet roe and chisyatou
Kumquat, stewed arrowhead with ume, flower of butterbur and lemon
■箸休め Plate-refredher
玉地むし(雲子 雲丹 餅銀杏 三つ葉)
ポンズあん
egg custard steamed in a cup (codfish melt, sea urchin, ginkgo nut and wild chervil)
Liquid starch of ponzu sauce
■強 肴 Entree
特撰神戸牛霜ふり肉すきやき風
笹がき牛蒡 長葱 冬子椎茸 春菊 丁字麩 梅型京人参 卸し大根
KOBE marbled beef SUKIYAKI
Burdock root, scallion, shiitake mushroom, crown daisy, dried wheat gluten, carrot
and grated daikon radish
■食 事 Noodles
二八蕎麦 鰊 海苔 葱 山葵 そば汁 七味
Buckwheat noodles
Herring, nori seaweeds, scallion, wasabi, soup and mixture of red pepper and six other spices
■添え物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
せとかオレンジ あまおう みつりんご キウイ
SETOKA orange, amaou strawberry, apple and kiwi fruit
■甘 味 Japanese sweets
練りきり
Japanese-style confectionery

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

旬の逸品

箸付・前菜・吸物 ここから会席が始まります

平成30年1月のお献立

月替わり 睦月会席
23,000円コース

造里に虎河豚 焼物に鮑など
この時期にこそ美味しい食材が並びます
大切な方とのお集まりに

■箸 付 Starter
真鯛翁合え 山独活香梅合え 加減酢
Sea bream marinated with shavings kelp, Udo marinated with ume and vinegar
■前 菜 Appetizer
若さぎ紅白美人粉揚
鱈場蟹 ほうれん草 金紙玉子巻 絹酢
数の子 粉かつお
Deep-fried pond smelt coated with rice powder
Alaskan crab and spinach rolled with egg paper with vinegar
Herring roe with powdered bonito
■吸 物 Soup
白味噌クリーム仕立
海老白玉包み 芽蕪 からし
White miso cream soup
Shrimp wrapped with rice-flour dumpling, thick wakame leaves and mustard
■造 里  Sashimi
虎河豚薄造里
皮 身皮 芽葱 細葱 紅葉卸し 三重伊勢の横輪芋 紅白とさか海藻
橙 ポン酢
Blowfish
Skin, green onion, grated daikon radish colored with red pepper, Yokowa yam,
seaweeds, daidai citrus and ponzu sauce
■煮 物 Stewed Dish
金目鯛煮付 鹿沼蒟蒻 大根含ませ 絹さや 梅型京人参 針柚子
Alfonsino, KANUMA konnyaku, daikon radish, garden pea, carrot and yuzu citrus
■焼 物 Grilled Dish
鮑 雲丹 肝そーす焼
鹿尾菜 花れもん 椿赤蕪甘酢漬 千社唐塩煮 おも湯漬
Abalone, sea urchin with liver sauce
Edible brown seaweeds, lemon, sweet pickled red turnip, chisyato and
pickled chinese cabbage
■揚 物 Deep-fried Dish
雲子紫蘇揚 鮟肝湯葉揚 蕗の唐衣揚 雪塩 れもん
Cod melt with shiso, liver of angler with yuba, flower of the butterbur, snow salt and lemon
■強 肴 Entrée
特撰松阪牛霜ふり肉ローストビーフ
彩り野菜 とまと フレンチドレッシング 
会津金山天然炭酸水 ライム
Roast beef of MATSUSAKA marbled beef
Vegetables, tomato and ressing
Carbonated water and lime
■食 事 Noodles
二八蕎麦
小柱掻揚 海苔 葱 山葵 そば汁 七味 三つ葉
Buckwheet noodles
Tempura with mixed ingredients, nori seaweeds, scallion, wasabi, soup,
mixture of red pepper and six other spices and wild chervil
■そえ物 Pickled vegetables
三種盛り
Three kinds of pickle
■水菓子 Dessert
せとかオレンジ みつリンゴ キウイ
Setoka orange, apple and kiwi fruit
■甘 味 Japanese sweets
練りきり
Japanese-style confestionery

※尚、当日の材料によりメニュー変更もございます。

お問合せ

お飲み物

季節折々の日本を感じていただける会席料理とともに、銘酒を日本全国より集めました。どれも様々な魅力を持った銘酒たちです。
ご用途に合わせ、各種特注・取り寄せも可能です。お気軽にご相談くださいませ。
●ビール(小瓶)1,000円より
●日本酒(1合)1,200円より
●日本酒(4合)8,000円より
●焼酎(1合) 1,200円より
●ワイン(750ml)6,000円より
※期間限定品・希少日本酒・ヴィンテージワイン・プレミアム焼酎のご用意もございます。